Искрено насърчаваме сладките изкушения, а второто затваряне у дома ни

...
Искрено насърчаваме сладките изкушения, а второто затваряне у дома ни
Коментари Харесай

Бърза рецепта за лесни и вкусни ореховки

Искрено насърчаваме сладките изкушения, а второто затваряне вкъщи ни дава опция да опитвам в кухнята с обичани предписания. В тази публикация сме подготвили за вас една извънредно къса и лесна рецепта за домашни ореховки, които ще ви накарат да си оближете пръстите. Продуктите могат да се набаят доста елементарно, а положителната вест е, че не костват и доста пари. 
Продукти:
 Рецепта на деня: Ореховките на Веси Рецепта на деня: Ореховките на Веси
Необходими артикули: 5 белтъка 1 ч. л. лимонен сок 1 и 1/3 ч. ч. захар 2 и 1/2 - 3 ч. ч. тънко смлени орехи няколко капки течна есе...
3 ч. натрoшени орехи
2 белтъка
1 ч. захар
1 ч. брашно
 3 компота, които можем да приготвим вкъщи 3 компота, които можем да приготвим вкъщи
Вече все по-малко хора разполагат с къщи на село и правенето на зимнина става по-сложен развой. Не е същото да правиш лютеница или комп...
1 с.л. какао
Приготвяне:
Всичко се обърква и се вършат топчета и се слагат в тава, на която има постлана хартия за печене. Пече се във фурната 20-30 минути. За да не залепват топчетата по ръцете, при овалването на топчетата, ръцете се потапят в белтък. 
Споделете с нас резултатите от приготвянето на ореховките! Ще се радваме да научим и вашите оферти за домашни предписания за сладки изкушения в мненията. Един съвет, който можем да дадем е да следите предложенията за орехи от групите за фермерски пазари и хранителни кооперативи. Те постоянно са на по-добра цена и можете да се запасите добре при положително предложение от някой продавач. А самите ореховки бързо ще се трансфорат в желано фамилни прелъщение. 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР