Искрените хора са като съкровища – всеки ги търси, но

...
Искрените хора са като съкровища – всеки ги търси, но
Коментари Харесай

Много е важно от какви хора сте заобиколени. 3 признака, по които ще познаете лицемерите

Искрените хора са като съкровища – всеки ги търси, само че се срещат рядко. За страдание, тези които се преструват, завиждат ни и не споделят това, което мислят са много повече и елементарно можем да попаднем на някой подобен субект и да се заблудим, че има положителни планове. За да ви улесним в това по какъв начин да се предпазите от сходен хора, сме ви подготвили 3 признака, по които ще познаете, че индивидът против вас е двуличен и е по-добре да не го допускате в живота си.

1. Постоянно прави мимики, които наподобяват усмивка
Лицемерните хора обичат да наподобяват лъчезарни и благи и по тази метод могат да подведат някой, който е по-доверчив. Те непрекъснато вършат мимики, които би трябвало да са усмивки, само че в случай че се вгледате в погледа на индивида, ще разберете, че той се усмихва подправено и студено. И несъмнено не се радва за вас.
2. Никога не е пряк, приказва с недомлъвки
Лицемерите постоянно си придават някаква загадъчна двойнственост и желаят да бъда забавни на другите. Те съвсем в никакъв случай не приказват в очите и не споделят ясно и тъкмо както мислят, приказват неразбираемо и с доста заобикалки. Един от явните признаци, че против вас стои двуличник е, че обещано нещо може да го каже на всеки по друг метод и едно изявление пред вас да е радикално противоположно пред ваш другар или прочут. За тях е доста особено да плетат интриги и да се забавляват от крайния резултат.
3. Злобни са
Макар и не постоянно, лицемерите се характеризират и с тиха, прикрита завист. Когато против тях стои благополучен и съумял човек, те са в положение да изпитват завист вътрешно и да го разискват отрицателно зад тила му, до момента в който пред него се преструват на благи и загрижени.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР