Искрен Тончев-Искрата е ексклузивен гост на Малки разговори. След известна

...
Искрен Тончев-Искрата е ексклузивен гост на Малки разговори. След известна
Коментари Харесай

Искрата: Трябва да се контролираме от изкушенията

Искрен Тончев-Искрата е извънреден посетител на " Малки диалози ". След известна пауза, изпълнителят за пръв път приказва в уеб пространството за новата си ария " Черният път ", за какво обича да е самичък и какво включва дългът на един мъж.

И в двата случая обаче става дума за изкушението. Човек самичък избира какво прави и какво мисли, а черният път не води до на никое място - както споделя текстът на парчето.

" Ако човек не се владее самичък, ще стигне до на никое място. Най-важно е човек да бъде оптимално откровен към себе си. Но би трябвало да се направляваме от изкушенията ", споделя философията си Искрата.

Абсолютно почтен пред камерата, Искрата споделя, че родителите му били възмутени от видеоклипа. Обяснява им, че би трябвало да се вникне във вътрешния смисъл на създателя. А най-добре и като човек, и като създател го познават точно те.

" Те са с доста съществени християнски правила и преглеждат по-консервативно света, в който аз пребивавам. Но моята действителност е по-различна от тяхната. Аз ги предизвестих! Те ме поддържат, въпреки всичко сме семейство и се обичаме! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР