Искра от самозапалили се въглища е причината за пожара в

...
Искра от самозапалили се въглища е причината за пожара в
Коментари Харесай

Искра от самозапалили се въглища е причинила пожара в ТЕЦ-Сливен

Искра от самозапалили се въглища е повода за пожара в ТЕЦ-Сливен. Това сподели на конференция комисар Владимир Демирев, шеф на Регионалната дирекция    " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

 
Огънят е горящ в купчина въглища, употребявани в ТЕЦ-а. Специалистите от топлоцентралата почнали тяхното почистване с гребла и най-вероятно при преместването, искра от огъня се е трансферирала върху съхраняваната наоколо плява.
 
Освен огромния пожар край Топлофикация нощес, в Сливен бяха гасени и други огнища. Горяха също боклуци и сухи треви в хранилища на предприятията ЗММ и Динамо в индустриалната зона на града. Целият състав на сливенската пожарна се е присъединил в гасенето на пожарите, като са получили помощ от Нова Загора, както и от Районната работа в Ямбол.
 
Пожарът в региона на двата завода е изцяло овладян, заяви комисар Демирев. Балите със плява в ТЕЦ-Сливен ще тлеят още най-малко няколко дни. Ще бъде осъществена за инспекция за ограниченията са противопожарна сигурност в предприятието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР