Искате промяна в живота си и знаете в какво направление

...
Искате промяна в живота си и знаете в какво направление
Коментари Харесай

5 начина да привлечете всичко, което искате, с помощта на фън шуй

Искате смяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, само че не сте сигурни по какъв начин да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. А по-късно може да пристъпите към няколко простички за осъществяване фън шуй способи за привличане на положителна сила и смяна в живота. Ето 5 от тях.

Изхвърлете 21 непотребни движимости

Всеки път, когато почиствате дома си от непотребни предмети, вие освобождавате място за нови придобивки и нови, вълнуващи прекарвания в живота ви. Ето за какво почистването на дома съгласно фън шуй ни оказва помощ да привличаме благополучие. Изхвърлете 21 движимости от вкъщи си, които не ви трябват, непотребни са и от дълго време мислите да се отървете от тях. И очаквайте хубава смяна напълно скоро.

Махнете всички изгорели електрически крушки в дома ви

Светлината е знак на детайла Огън във фън шуй. И в случай че желаеме да притеглим благополучие и благополучие към живота си, добре е да премахнем всички изгорели и неработещи електрически крушки, както и счупени лампи. Ако желаете смяна в любовния живот, наложително подменете крушките в спалнята. Може да си вземете и нова нощна лампа, с цел да привлечете шанса в любовта.

Сложете купичка с морска сол в ъглите на стаите или към вратите в дома ви

Не е належащо да са обемни и огромни купи, задоволително е да е напълно мъничка купичка или капачка, в която има зрънца морска сол, написа az-jenata.bg. Според фън шуй, морската сол всмуква отрицателната сила в дома и по тази причина е добре да сложим дребни купички със сол на местата, които кореспондират с желанието ви за смяна. Ако желаете да повишите вибрациите като цяло, може да ги сложите на разнообразни места из целия дом.

След 24 часа изхвърлете солта, не я пазете. Ако нямате морска сол подръка, може да прекадите с тамян или с пало санто, за пречистване на негативната сила.

Почистете печката и фурната – дано заблестят от непорочност

Грижата за вашия дом е като сигнал към Вселената, че поемате отговорност за живота си и знаете какво желаете да постигнете.

Печката може да символизира изобилието в дома ни – посредством нея ние осигуряваме прехраната за себе си и околните си. Ако тя е нечиста и в безстопанствен тип, силата в дома не може да тече в положителна посока. Поддържайте я чиста и блестяща, с цел да притегляте хубавите неща в живота си.

Преместете 27 движимости

Числото 27 се смята за число на шанса във фъншуй. А разбъркването на 27 предмета в дома ще раздвижи силата в дома и ще увеличи вибрациите. Но въпреки всичко, основно е вашето желание. Ако извършите тази смяна със съзнанието и желанието, че желаете да се случи нещо ново и по-добро в живота ви, тогава разбъркването би имало резултат. Ако го вършиме, без да насочите мозъка си в тази посока, този метод от фън шуй няма да ви бъде от изгода az-jenata.bg.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР