Искате оставката на председателя на НС, за да дестабилизирате държавата,

...
Искате оставката на председателя на НС, за да дестабилизирате държавата,
Коментари Харесай

Тома Биков отправи тежки обвинения към опозицията от трибуната на Народното събрание!

Искате оставката на ръководителя на Народно събрание, с цел да дестабилизирате страната, това беше тактиката ви през последната година, която не съумя с помощта на българския народ. Това сподели националният представител от ГЕРБ Тома Биков по време на дебатите по предлагането за оставката на ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев, съобщи aгенция „ Фокус “. „ Искането за оставка не е процедурен въпрос, а политически, част от политически развой, който стартира преди 1 година “, съобщи той. „ Вие от Българска социалистическа партия и вашият стратегически сътрудник Движение за права и свободи организирате дезинформация в обществото “, изясни Тома Биков. „ Говорихте, че на България няма да бъдат отпуснати 160 млн. лв., изяснявам за какво се стигна дотук. Заливахте ни с неистини цяла предизборна акция “, разяснява той.

„ Дадохме ви председателство на 3 комисии, подкрепихме ви за 2 анкетни комисии, това беше жест за водене на разговор “, разясни Тома Биков. „ На този жест отговорихте като ни нарекохте фашисти и крайни националисти “, добави той. „ Вашата партия преди изборите беше извънредно националистическа и антиевропейска. Днес сте станали крайни либерали “, съобщи Тома Биков. „ Като десница сме призвани да озаптяваме вашия порив към гражданска война, това написа във вашите прокламации “, сподели още той.

Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия разяснява: „ Не можахте да се сдържите и показахте същността си, продължихте с езика на обиди “. „ Не знам за каква деструктивност говорите и по какъв начин стабилизирате всичко, ГЕРБ до момента нито един път не си е изкарала мандата “, уточни той. „ Искаме да работим и да се спре с обидите, вие потвърждавате тезата ни - желаете омразата и това разделяне “, съобщи Драгомир Стойнев. „ Искате политическия конфликт и ще го получите “, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР