Искате ли флагмански смартфон, без да плащате за агресивен маркетинг?

...
Искате ли флагмански смартфон, без да плащате за агресивен маркетинг?
Коментари Харесай

OnePlus 5T: отключете силата на звяра

Искате ли флагмански смарт телефон, без да плащате за нападателен маркетинг? При доста по-добра цена от конкуренцията? Не търсете на друго място – до момента в който четете това, знайте че Tomtop предлага 25% понижение на OnePlus 5T! Офертата е лимитирана, а цената е $492,99.



Всеки, който се интересува от смарт телефони, знае за OnePlus – компанията, която предлага флагмани при минимални цени. Моделът 5T е усъвършенствана версия на OnePlus 5 и излезе на пазара през месец ноември 2017 година.

OnePlus е постоянно на една крачка от конкуренцията. Apple и Samsung употребяват в своите смарт телефони буквата “S”, до момента в който OnePlus употребява буквата след “S”. Телефонът разполага с мощен процесор и по-различен хардуер. Нека да забележим, какво ново предлага този производител.



OnePlus 5T ще ви впечатли с луксозен 6,01-инчов AMOLED екран с резолюция FHD+ (2160×1080 пиксела). Безрамковият екран в съответствие 18:9 значи по-просторна и “непрекъсната” панорама – като в действителния живот, спрямо предходното потомство смарт телефони, при които екранът заемаше по-малко повърхност от предния панел.

Фаблетът стъпва на водещата хардуерна платформа Qualcomm Snapdragon 835 с осем изчислителни ядра и тактова периодичност до 2,45GHz, допълнена от 6GB (или 8GB) оперативна памет LPDDR4X и 64GB (или 128GB) непрекъсната флаш памет UFS 2.1, която задава нов стандарт в класните мобилни устройства. Приложения, игри и видео ще се извършват с лекост на OnePlus 5T в тази настройка, като в същото време ще имате задоволително огромно пространство за предпазване на фотоси, клипове и друго наличие.

Моделът се отличава и с безупречните си камери. Основната камера, ситуирана на гърба на One Plus 5T, е двойна с резолюция 20MP +16MP и поддръжка на 4К видео, а предната за селфи има резолюция 16MP. Технологията на двойните камери разрешава фокусиране върху снимания индивид и последователно замъгляване на фона за гальовен резултат. Производителят натъртва и на подобренията при снимане в условия на ниска осветеност.



Android флагманът е двойно подсигурен – както посредством бърз и прецизен скенер на пръстов отпечатък за отключване на устройството, по този начин и с функционалност за лицево различаване, която работи с предната камера.

Несменяемата батерия на OnePlus 5T има потенциал 3300 мАч и се зарежда извънредно бързо с технологията Dash Charge 5V4A – за половин час ще получите заряд за целодневно потребление на устройството. Зареждането става през USB Type-C врата, който е предопределен още за предаване на данни, както и за слушане на музика с по-високо качество, в сравнение с през общоприетия 3,5-мм порт.



OnePlus 5T може да работи във всички публикувани мобилни мрежи, в това число 2G, 3G и 4G, като се доставя отключен по целия свят. Налични са наложителните безжични модули Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth 5.0, а също по този начин и NFC модул. Фаблетът има два слота за сим карти, само че не поддържа уголемение на паметта с microSD карти. Работи под ръководство на операционна система Android Nougat 7.1.1, надградена до фирмената Oxygen OS.



Бижуто OnePlus 5T се предлага на цена от $492,99 в онлайн магазина Tomtop, в настройка с 6GB RAM и 64GB ROM, с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 15,27х7,47х0,73 см и тежи 153 грама. В комплекта са включени самият фаблет, калъф, протектор на екрана (поставен), захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.

OnePlus 5T е същински палач на флагмани: бърз процесор и чудесно качество на камерата за страхотни фотоси. Докато доста водещи производители взеха решение да отстранен жака за слушалки, OnePlus продължава да го употребява, макар USB Type-C врата. Това е един от най-хубавите смарт телефони от този ценови диапазон. Не се колебайте, вероятността този звяр да бъде бързо разпродаден, е доста огромна.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР