Искате ли да знаете какви кармични уроци трябва да отработите

...
Искате ли да знаете какви кармични уроци трябва да отработите
Коментари Харесай

Кармичните числа

Искате ли да знаете какви кармични уроци би трябвало да отработите и преодолеете в този живот? Нумерологията може да ни каже какви типове карма стоят като тестване пред нас от предходен живот.

Изчисляване на кармично число

Кармичното число при всеки се намира посредством потреблението на съответен клон на нумерология, наименуван Янтра или вълшебен квадрат. Първо се построява вълшебен квадрат с числата от датата на раждане и по-късно се поясняват получените резултати.

Може за улеснение да намерим елементарно това значимо число, като от деня на раждане се извади цифрата 1.

Например, артистът Джони Деп е роден на 9-ти юни 1963 година, тъй че цифрата на неговата карма ще се пресмята, както следва: (ден на раждане - 1) = (9-1) = (8).

Ако цифрата е двуцифрено, то то се редуцира до едноцифрено, като изключение се прави единствено за 11 и 22, да вземем за пример: 18= 1 + 8, което е извънредно кармично число 9.

Значение на другите кармични числа

Карма на число 0

Получавайки стойност нула при изчисляването, е показателно, че нямате специфичен кармичен урок, с който да се справяте в този живот. Вие имате неоценимата опция да започнете това олицетворение на чисто, вместо да се постанова да преодолявате компликациите на насъбраната в предишното карма. Ако срещате някакви проблеми, то те ще бъдат краткотрайни и ще се позволяват с огромна лекост, която постоянно може да се отдаде от вас на шанса.

Карма на число 1

Хората, родени с такова число ще би трябвало да се оправят с кармата да не да бъдат подвластни от волята, желанията и мощния престиж на другите. Налага им се да схванат по какъв начин могат сами да се оправят в сложни моменти и да се възправят да отстояват себе си, започвайки от дребните неща и стигайки до значимите решения. Вероятно те ще стартират този живот прекомерно несамостоятелни и принудени да се преценяват с другите.

Карма на число 2

Кармата на число 2 се състои в това всеки да се научи да употребява интуицията си, която е била потискана в някой предходен живот. Хората с такава съдба могат да създадат някои съществени неточности в връзките си с околните, за чието коригиране би трябвало да положат нужните старания и да реализират естетика и съгласие. Вероятно ще стартират този живот с малко доверие в интуицията си и по-късно би трябвало да се научават да се осланят на нея от ден на ден, и да я развиват с напредването на възрастта.

Карма на число 3

Хората с кармично число 3 са възприемали живота прекомерно несериозно и незадълбочено в предходни превъплъщения, като са пренебрегвали да го видят от нелицеприятната страна; избягвали са комплицираните връзки, мощните усеща и отговорности. Урокът им за този живот е да балансират мозъка и сърцето си и да се научат по кое време да бъде съществени и да се вглеждат в суровата реалност и по кое време да се провиснал и да се радват нехайно на света към тях.

Карма на число 4

Четворките отработват карма, обвързвана с това, че са били прекомерно мързеливи в минал живот и не са работили задоволително интензивно и концентрирано. Вероятно ще стартират този живот, налагайки им се да се трудят повече, в сравнение с другите хора вършат това, с цел да реализиран същите резултати. Понякога те ще се усещат незаслужено третирани от работодатели и по-високопоставени лица. Ако бъдат упорити и работят почтено и търпеливо, животът им последователно ще става по-лесен, защото кармата ще се интегрира вярно и спорът в познанието им ще се позволява.

Карма на число 5

Числото 5 в кармичната карта демонстрира, че индивидът е консумирал прекомерно доста запаси, време, внимание от другите. Стремял се е да удовлетвори персоналните си потребности в минал живот, губейки уравновесения фокус към света оттатък него. Може да е бил и духовно лице, което обаче е отделяло повече грижи за своето израстване, в сравнение с за груповото. Урокът му за този живот е да се научи да употребява времето си рационално, да прави саможертви, които да оказват помощ на другите. Това е сложен урок и може да отнеме доста следващи превъплъщения, с цел да бъде свестен и изявен.

Карма на число 6

Шестиците ще се занимават с отработването на тежка карма. Те би трябвало да преодолеят урока какво следва, в случай че съществува неспазване на фамилните отговорности в предходен живот. На тях им се постанова да проумеят, че е значимо да бъдат добре ситуирани и дружелюбни към потребностите на своите най-близки хора: на фамилията и на роднините си. Ще би трябвало да се грижат за фамилията си, за някой болен или да подкрепят собствен непосредствен, с който въобще не се схващат и това е добре да вършат търпеливо и безрезервно, с схващане и успокоение на духа.

Карма на число 7

Хората с число 7 не са успявали изцяло да се развиват духовно в минал живот. Урокът им за този е да интегрират опитността и разбирането за духовни положения като: религия, очакване, потребност от молитва, потребление на интуицията и даже нуждата да се доверят сляпо на някого. Вероятно ще стартират живота си със подозрение и изчерпателен метод към духовните и трансцедентални въпроси, като последователно би трябвало да се развива възприятието им за вътрешните необясними прозрения и убеждението, че съществува друга истина, с изключение на тази която разбираме в нашия тримерен свят.

Карма на число 8

Тези хора ще би трябвало да отработват кармата на корист с пари от предходен живот. Или са имали благосъстояние, което са пропилели безразсъдно, или може би са взели повече пари от някого, в сравнение с е било належащо, и не са му ги върнали. Вероятно ще стартират този живот с ограничения от финансово естество и ще би трябвало да работят извънредно мъчително, с цел да напредват. Възможно е да имат пари, които в един миг ще изгубят, или които ще намалеят внезапно като владеене. Това състояние ще се усъвършенства със степента на разбирането на закона на взимане и предоставяне и развиването на сензитивност за цената на всяка дребна сума пари. Добре е тези хора още от дребни да бъдат научени да икономисват и да се държат отговорно към парите, както и да ги споделят с тези, които имат повече потребност от тях.

Карма на число 9

Кармата, обвързвана с цифрата 9 е една от най-отговорните. Хората, чийто път е съдбоносен от нея, би трябвало да се занимават с грешките от предишното, когато са избягвали да оказват помощ на други хора. Урокът им в този живот е да се научат да бъдат хуманни и да оказват помощ на другите, на изцяло непознати даже. Да се разграничат от дребните потребности на духа и да разширят хората, които позволяват до себе си за разлика от тези с кармично число 6, които би трябвало да се концентрират върху потребностите на фамилията си. Девятките е добре да нямат предубеждения и да не осъждат другите или тези, които малко познават. Те би трябвало да се грижат и да съблюдават повече спазването на правото на общността, а не на това на избрана персона. Вероятно ще усещат някои персонални потребности и усложнения или ще имат разнообразни и комплицирани обществени отговорности.

Карма на число 11

Хората с това число в кармичната си карта би трябвало да преодолеят страха си, боязливостта, персоналната си нерешителност. В минал живот са изпитвали липса на доверие, както в себе си по този начин и към близките, и не са могли да осъществят своя повсеместен капацитет и предопределение. Не са понасяли мисълта, че могат да се изложат обществено и да бъдат посочени за некомпетентни, странни и несъответстващи. Урокът им в сегашния живот е да се приготвят за разнообразни дребни компликации по пътя им на публично въздигане и да уловят опциите, които им се дават. Добрата вест е, че ще получат поддръжка, с цел да реализиран повече в настоящето си преобразяване.

Карма на число 22

Хората с число 22 би трябвало да се оправят с кармата на корист с позицията на отговорност в минал живот. Вероятно те са имали опцията с дейностите си да бъдат потребни за разрешаването на групов проблем, само че не са дали всичко от себе си, облагодетелствайки се. Може да са показали и безволие пред волята на преобладаващ престиж и да не са изпълнявали съзнателно поставените им отговорности. Урокът им в този живот е да се научат да поемат отговорност, когато това им се предяви като изискване и ангажимент, и да работят интензивно, с цел да се реализира нещо потребно за по-голяма общественост от хора. Вероятно техният сегашен живот ще бъде белязан от малко отговорности, което ще потиска тяхното самолюбие и ще ги кара да се стремят към заслужаването на повече съществени задания в работата или ще имат сложни за решение отговорности, които обаче няма да могат да трансферират към своите подчинени или сътрудници.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР