Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите

...
Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите
Коментари Харесай

Ще я познаете ли? Как изглежда на 65 г. Орнела Мути - секс символът на италианското кино СНИМКИ

Искате ли да видите по какъв начин наподобява през днешния ден една от най-красивите актриси през 80-те Орнела Мути, чието цялостно име е Франческа Роман Ривели?

Франческа е родена в Рим в нормално работещо семейство. Тя била на 13 години, когато момчетата почнали да се взират в нея, тъй като фигурата й почнала да се „ закръгля “. Мути театралничила гола, скрито от майка си, за една художествена школа и в това време взела участие в мъжки списания, поради което съвсем била изгонена от учебно заведение.

Как изглеждала актуалната първа дама на Франция на млади години ВИДЕО

Орнела била безразлична към киното, само че на едно от прослушванията, на които сестра й я завела, тя минала през селекцията за филм. След фотосите тя става повече или по-малко известна и е поканена да взе участие във филми с главно сексуален темперамент.

По това време младата актриса получава забавния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава от ден на ден предложения да се снима.

На по-късен стадий актрисата взе участие и във кино лентата „ Укротяване на опърничавата “, където „ опитомява “ Адриано Челентано. Двамата играят дружно повече от един път и това води до развиването на сантиментална връзка. Тъй като Челентано не възнамерява да напусне брачна половинка си, тази връзка е краткотрайна.

Как наподобява в този момент секс признакът на италианското кино от 80-те години и още любопитни обстоятелства от живота й, вижте в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР