Искате ли да ви убия. Мога да ви убия с

...
Искате ли да ви убия. Мога да ви убия с
Коментари Харесай

18-годишният Станислав, тормозил майка си и баба си, ще преосмисли сериозно деянието си в ареста

" Искате ли да ви убия. Мога да ви убия с нож. Нищо никой няма да ми направи ". Това крещял 18-годишният Станислав Огнянов, който на 1 и 2 август се скарал с майка си и баба си. Той е упрекнат, че тогава ги е удрял - майка си с вентилатор, а баба си с ръце. Има данни, че той е тормозил и сестра си, а в детска педагогическа стая има досие, където е посещавал психолог, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg  от правосъдната зала.

По време на делото той съобщи: " От всичко, което приказваме, излизам като най-големия нарушител. Не е по този начин, че съм замерил майка ми с вентилатор. Баба ми я хванах за раменете, ударих я в рамото някалко пъти. Ударих огледалото. Няма къде сестра ми да се скрие, с цел да се пази от мен. "

Във въпросните вечери Станислав се е ядосал на забележка на баба си, че се прибира късно вечерта. Той дотам бил обиден, че дамите не го пуснали у дома. На другия ден се прибрал и тормозът траял. За да избяга от ударите му по време на абсурда сестра му се скрила зад дивана. В експанзията си той псувал, обиждал и крещял.

По думите му обаче: “Майка ми ми счупи паница в главата. Баба ми не приказва обикновено. Тя почна да повтаря от горната страна и от горната страна. Нормално е на човек да му пристигна догоре. Не мога да се притежавам, може да имам проблем с нервите. Не бих направил нищо съществено. Искам да се прегледам при психиатър дали съм добре, или не. Съжалявам. Обичам ги нашите. "

Когато майката се е пробвала да приказва с него, той е споделил: “Искате ли да ви убия. Мога да ви убия с нож. Нищо никой няма да ви направи ". Взел е вентилатор и я блъснал в региона на гръдния панер. От удара тя политнала обратно и се блъснала в стените на стаята. Все отново е съумяла да се обади на 112 за помощ.

В последна сметка съдът му наложи мярката за неотклонение " задържане под стража " и го остави в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР