Искате ли да сте на мястото на миналогодишните финалисти в

...
Искате ли да сте на мястото на миналогодишните финалисти в
Коментари Харесай

"Капитал" и "Кариери" търсят новите Next Generation бизнес лидери

Искате ли да сте на мястото на миналогодишните финалисти в състезанието Next Generation? Кандидатствайте на capital.bg/next до 27 май.На фотографията: огромният победител Александър Михайлов, съосновател и шеф на betahaus (вляво), и неговите подгласници Мартина Стефанова - създател на фондация " Дома арт ", и Александър Сумин, съосновател и маркетинг шеф на ClaimCompass

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Наградите | Next Generation 2018

Победителите ще получат Еxecutive MBA стипендии от City College – интернационалния факултет на The University of Sheffield на обща стойност 29 000 евро
5 апр 2018
Жури | Next Generation 2018
5 апр 2018
Next Generation 2018
5 апр 2018 " Капитал " и " Кариери " дават формален старт на новото издание на състезанието за млади бизнес водачи Next Generation. Крайният период за кандидатстване и номиниране е 27 май. Финалистите ще получат освен повече гласност за своите триумфи и самодейностите, по които работят и поддържат, само че и EMBA стипендия от City College - интернационалния факултет на The University of Sheffield. Общият награден фонд тази година доближава 29 900 евро.

Първите 10 претенденти получават и 3-месечен цифров абонамент за в. " Капитал ".
Финалистите получават EMBA стипендии на стойност 29 900 евро.
Критерии за присъединяване и оценка
Националният конкурс за млади бизнес водачи Next Generation се провежда за 11-а поредна година от медиите " Капитал " и " Кариери ". Целта на формата е да отличи експерти на възраст до 35 години, които имат бизнес и предприемачески опит и лидерски капацитет. Оценяват се кариерното им развиване, иновативност, отговорности, финансови резултати и достижения на настоящия им пост.

Изискванията към претендентите са да бъдат на възраст до 35 години в това число, да работят в България, да са на мениджърска позиция или да имат личен бизнес, най-малко 3 години трудов и най-малко 2 години управнически опит. Те би трябвало да владеят британски свободно, тъй като това е и езикът, на който се организира процесът на кандидатстване и оценка.

Конкурсът дава опция както за непосредствено кандидатстване, по този начин и за номинации, като и в двата случая се употребяват онлайн формуляри, налични на уеб страницата capital.bg/next. На първия стадий претендентите изпращат CV и апликационна форма (> > Кандидатствай). Номинациите включват малко обяснения за номинирания (> > Номинирай), като след това той получава и публична покана от уредниците да приключи регистрацията си в състезанието и да подаде изискваните документи за оценка. Участниците ще бъдат оценени както по документи, по този начин и след изявленията с жури от одобрени мениджъри и бизнесмени с опит.

Наградите
Финалистите ще получат EMBA стипендии от City College - интернационалния факултет на The University of Sheffield, които да подкрепят бъдещето им кариерно развиване. Големият победител получава цялостна стипендия, а двамата негови подгласници по 50%. Те ще могат да избират сред общо 6 специализации в разнообразни посоки - мениджмънт, маркетинг, финанси, логистика, здравен мениджмънт, човешки запаси.

EMBA програмата на City College - интернационалния факултет на The University of Sheffield, e акредитирана от AMBA, AACSB, CMI. Тя се организира в България, като се планувани и визити в кампуса на университета в Солун и Шефилд.

Повече информация за състезанието, журито и премиите можете да намерите на capital.bg/next.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР