Искате ли да си КУПИТЕ българско дете - няма проблем

...
Искате ли да си КУПИТЕ българско дете - няма проблем
Коментари Харесай

Ужас! Продават се деца - Българчетата струват 33 000 долара...

Искате ли да си КУПИТЕ българско дете - няма проблем - на американския пазар за плебеи ще ви го доставят против сумата от 33 000 $!!!
Искате ли повече български деца - няма проблем - стига да имате пари - ще ви доставим колкото желаете!!!
Доживяхме ПАК да продават децата ни като РОБИ!!! Преди по пазарите и борсите - в този момент - по ИНТЕРНЕТ!!!
Осигурява се и богат азбучник - да си изберат каквито желаят!!!
От българска страна спомагат "родолюбците " от компания Веста:
"Ние работим непосредствено с Веста, организация в България, с цел да улесним всички осиновявания, както и да преценим другите потребности в домовете за сираци. Милена е служила като част от нашия предан екип и Веста за последните 8 години! "
Работата с частна организация за осиновяване на новородено или бебе или за осиновяване въпреки това може да коства от 5000 до 40 000 $. Някои организации имат плъзгаща се канара, основана на приходите на бъдещия осиновител.
Разходите за работа с юрист и без присъединяване на организация могат да варират от Щатски долар 8,000 до Щатски долар 40,000 и приблизително Щатски долар 10,000 до Щатски долар 15,000. Семействата, които решат да работят с юрист по осиновяването на тези самостоятелни осиновявания, нормално вземат дейна роля при идентифицирането на детето, което се надяват да осиновят, или на раждаща майка.
Тъй като България се придвижва към слагането на повече деца в приемна грижа, до момента в който чакат своите фамилии, AGCI поддържа този преход, като подсигурява, че децата, които към момента са в институциите, получават допустимо най-хубавата грижа. AGCI усъвършенства грижата за сираци в държавните сиропиталища посредством поддръжка на храните и храненето, снабдяването с памперси, облекло и спално долни дрехи, както и дарения за увеличение на съотношението на полагащите грижи. Тази нараснала грижа оказва помощ на децата да процъфтяват, до момента в който чакат вечно фамилиите си!
"От 1991 година в Християнската организация за осиновяване, "Божиите деца-интернационалисти " са настанени над 620 български сираци при своите нови фамилии. Миналата година всички деца, признати посредством програмата на AGCI България са на 2 години все още на настаняването. Освен това, има толкоз доста стипендии, които да оказват помощ за приемането на налична опция - през последните две години фамилиите, които одобряват посредством Програмата за осиновяване на България на AGCI, са получили над 104 838 $ за помощи за осиновяване.
Децата на изчакване за осиновяване са на възраст сред 2 и 14 години. Групите на сестрички също чакат.
Сроковете за осиновяване могат да варират според от отвореността на приемното семейство към фактори като пол, възраст и медицински положения.
Всеки месец получаваме информация от България за чакащи деца, за които можем да се застъпваме.
AGCI слага децата в България посредством процеса на регистрация на Министерство на правосъдието и посредством покровителство за чакащи деца. "
Приблизителната цена за приемане от България е Щатски долар 33,025. Цената не включва самолетни билети, настаняване и други такси, свързани с пътуването.
"БЪЛГАРИЯ ТАКСИ И РАЗХОДИ ЗА БЪЛГАРИЯ
Щатски долар 10,850 * Тези такси покриват разноските за улеснение на интернационалното осиновяване в България. Тези такси включват, само че не се лимитират до разноски, свързани с личния състав, администрацията(ПОДКУПИ), образованието и образованието, правосъдните такси и връзките, свързани с държавното управление и органите на организацията, държавните такси и грижите за вашето дете преди завършването на осиновяването ви. (Задължително с попълване на досието и препратката, както е посочено в тарифния план).... "
Как да си купите дете от България:
ПЪРВА СТЪПКА
Завършете домашното изследване и досието.
ВТОРА СТЪПКА
Изчакайте да бъде съчетано с детето ви и по-късно започнете процеса на препращане.
СТЪПКА ТРЕТИ
След привършване на процеса на препращане, единият или двамата родители би трябвало да пътуват, с цел да посрещнат детето си за 5-7 дни.
Четвърта стъпка
След среща с детето си в България, осиновяването ще бъде финализирано посредством българската правосъдна система.
СТЪПКА ПЕТ
След приключването на осиновяването фамилията ви ще пътува за повторно в България за 11 дни, с цел да докара детето ви у дома.
СТЪПКА ШЕСТ
Добре пристигнал вкъщи! AGCI и България изискват отчети за след осиновяването, направени от лицензиран обществен служащ, да бъдат подадени на 3, 6, 12, 18 и 24-годишни годишнини от идването на детето ви в Съединени американски щати., От родителите също се изисква да завършат процеса на наново осиновяване на страната. AGCI е тук за поддръжка през целия живот на вашето дете - свържете се с нас когато и да е за настоящи услуги за поддръжка!
https://www.adoptuskids.org/?r=l
В България децата ни са избивани, заради липса на средства за лекуване и естествена храна... Родителите не могат да ги гледат и ги ПРОДАВАМЕ на чужденци по интернет робските пазари...
Народ ли сме или стадо обезумели говеда, които побеснели тичат към бездна!?!!
Време е да се събудиш народе!!! Иначе скоро няма да те има!!!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР