Искате ли да се наслаждавате още повече на секса? Искате

...
Искате ли да се наслаждавате още повече на секса? Искате
Коментари Харесай

Има вълшебна дума за по-добър секс! Вижте коя е тя

Искате ли да се наслаждавате още повече на секса? Искате ли да накарате и колегата ви да се любува повече? Има напълно обикновен метод това да се случи. Или по-скоро – напълно обикновена дума.
Сексолозите споделят доста остроумен трик за възстановяване на половия живот. Според тях главният казуса на двойките е, че не споделят интимните си стремежи.
И имат решение – използвайте вълшебната дума „ Да! “Звучи несериозно, само че прави чудеса. Е, би трябвало и малко самообладание. Дори, когато нещо не ви харесва в секса (освен, в случай че не е извънредно, схваща се), продължавайте да повтаряте „ Да, да, да, да! “ Действа възбуждащо, само че има и доста потребна роля. След няколко пъти секс, изпълнен с да-та, може да си покажете какво не ви допада… с безмълвие!
След като е привикнал на вашето „ да “, изразяващо насладата ви, сътрудникът незабавно ще се усети, че нещо не е както би трябвало, когато мълчите. И ще направи всичко допустимо още веднъж да чува вълшебната дума. Лесно, безболезнено и подсилващо възбудата. Можем да назовем метода на „ да-то “ напряко талантлив. Опитайте!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР