Искате ли да разберете как работи системата за контрол на

...
Искате ли да разберете как работи системата за контрол на
Коментари Харесай

За първи път - оборудване на Пътна полиция за контрол на пътя на Автосалон София 2019

Искате ли да разберете по какъв начин работи системата за надзор на скоростта и видеозаснемането на инспекциите на пътя? А по какъв начин се вършат отдалечено информации за контролните точки и електронните фишове или по какъв начин се мери за съществуване на алкохол и наркотични субстанции? Елате и вижте на едно място оборудването и техническите средства, които „ Пътна полиция “ употребява при акции и регулярния надзор за сигурност на придвижването по пътищата. За първи път те ще бъдат показани и демонстрирани в границите на Автомобилен салон София 2019 от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в столицата. В зоната „ Пътна полиция “ на ревюто чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи ще задоволят любознанието на изкушените от техниката и технологиите за надзор. Е, при предпочитание от Ваша страна, може да Ви връчат и някой невръчен електронен фиш, само че сигурно ще Ви кажат и какво да вършиме, в случай че сте платили санкцията, а тя стои като неплатена в системата на Министерство на вътрешните работи. Все отново смелостта би трябвало да се възнаграждава.



Сигурността на пътя е един от главните правила в работата на всички водещи автомобилни производители. На автосалона ще забележим най-модерните технологии и системи за дейна и пасивна сигурност, основани от инженерните им екипи. Автомобилът към този момент самичък следи пътната лента и скоростта, стопира при поява на затруднение, проучва трафика и предизвестява за тапи. Ако до неотдавна такова съоръжение бе въвеждано най-вече в товарните транспортни средства, през днешния ден леките коли все по-уверено завземат територии в региона на самостоятелните и полуавтономни системи за ръководство и удобства при шофиране.



Европейският парламент даже гласоподава въвеждането на наложителни ограничения за попречване на произшествия, като интелигентни устройства за помощ за скоростта, усъвършенствани системи за спешно прекъсване, предизвестие за сънливостта и вниманието на лидера, блокиращо устройство при приложимост на алкохол и други Очаква се да влязат в действие от май 2022 година за новите модели и от май 2024 година за съществуващите модели коли. Ще видите какви са градивните промени в колите и по какъв начин действа всяка една от тези технологии, внедрени в моделите, изложени на Автосалона София 2019 и в тест драйв. Целта на Европейска комисия е смъртните случаи и тежките пострадвания при пътнотранспортни катастрофи по европейските пътища да намалеят на половина до 2030 година и да бъдат сведени до най-малко до 2050 година



Безопасността на придвижването по пътищата е въпрос на технологии, само че и на умения, дисциплинираност и надзор. Пазарните водачи в автомобилния отрасъл и специалисти от целия район ще участват на ревюто, проведено от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, с цел да покажат достиженията на промишлеността и връзката с развиването на инфраструктурата, ръководството на трафика, интелигентната подвижност, паркирането и сигурността.



Международният авто салон София 2019 ще отвори порти от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в столицата. Най-престижният конгрес на Балканите се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и ще се организира за 24-ти път. 11 000 кв.м. изложбени площи, най-новите модели на повече от 36 международни марката, тест драйв на над 150 автомобила, изложители от всички съпътстващи сектори, голям брой атракции, занимания, изненади и едни чисто нов автомобил за премия чакат посетителите на ревюто тази година. Купете билет с отстъпка в мрежата на Eventim тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР