Искате ли да работите като камериерка и да взимате месечно

...
Искате ли да работите като камериерка и да взимате месечно
Коментари Харесай

Всички погледи са в този работодател! Предлага 4000 лева заплата за камериерка

Искате ли да работите като камериерка и да взимате месечно 2000 евро заплата, тогава просто се явете на изявление. Германската работа по заетостта ZAV и Агенцията по заетостта провеждат срещи на немските работодатели с претендентите в четири български града от 1-ви до 4-ти октомври. Първото изявление е в София, следват препитвания в Пловдив, Бургас и Варна. Германия дава на наши камериерки, готвачи, сервитьори от 1000 до два бона. Това демонстрират данните от Агенцията по заетостта, оповестява „ Телеграф “, представен от " Марица ".

Наблюденията на специалистите сочат, че сега страните от Европейски Съюз търсят повече приблизително и нискоквалифицирани фрагменти. Освен в хотелиерството и гастрономията има апетит за водачи, бояджии, заварчици, електротехници. Повечето от работодателите са от Германия, означават от АЗ. Някои от тях ще проведат изявленията с претендентите очи в очи.

Посредници за намиране на работа в чужбина разясниха, че тази година Германия предлага още по-високи заплати за българи емигранти от Европейски Съюз. Тенденцията ще продължи и следващата година, като съгласно трудови медиатори с галактическите хонорари Германия дава преимущество на нашенците пред бежанците.

Има и сериозен брой предложения за работа в строителството от холандски шеф, оповестиха от организацията по заетостта. Предлагат се по 50 свободни работни места за 13 експерти като дърводелец, шпакловчик, водопроводчик, заварчик и електротехник.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР