Искате ли да имате плътен и хубав бретон, направен в

...
Искате ли да имате плътен и хубав бретон, направен в
Коментари Харесай

Искате бретон, но без да използвате ножица? Отговорът е тук

Искате ли да имате компактен и прекрасен бретон, изработен в домашни условия и то без да употребявате ножица? Този дребен трик, който демонстрира Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео е за всички, които обичат да разнообразяват  визията си, само че пък не желаят да се снабдят с непрестанен бретон. И по този начин – единият вид, несъмнено, е да употребявате бретон екстеншън . Той е на клипсове, може да бъде от изкуствена или естествена коса. Ако е от изкуствена би трябвало да знаете, че не трябва да го оформяте с преса за коса, тъй като има заплаха да разтопите синтетичните косъмчета, осведоми " Дарик ".

Най-лесният вид е просто да приберете косата на опашка , a по-късно на кок. После поставяте бретона с клипсовете и го подреждате добре. Накрая прикривате основата на бретона с аксесоар за коса.

Необходимите ви неща са : един по-стабилен ластик, няколко тънки и гумени ластици, фиби за коса, дребен бретон за нареждане на косата, преса за коса.

Предварително изправете добре косата си.

След това я хванете на висока конска опашка със постоянен ластик. Подберете горен кичур коса от опашката и започнете деликатно да го подреждате под формата на бретон. Отделете нужното време на тази стъпка като деликатно придърпвате косъм по косъм от кичура до допустимо най-хубавия тип на „ бретона “. За да наподобява оптимално естествено, от двете страни дано кичурите бъдат една концепция по-дълги. След това фиксирайте с фибите.

Разрешете добре със дребен гребен и благодарение на преса леко извийте косата във вътрешността към челото.

Останалата част от опашката разделете на две. Увийте всеки от кичурите към оста му и леко придърпайте към корените по този метод, с цел да създадете спомагателен размер.



След това увийте кичурите в двете срещуположни направления, стремейки се да покриете фибите на бретона и фиксирайте с още няколко фиби.

Разбира се, в случай че не съумеете да прикриете добре фибите на бретона, можете да ги покриете с аксесоар за коса , а за малко по-интересна визия, придърпайте странични кичури да падат свободно към ушите и по врата ви.

Ако пък желаете косата да бъде пусната, ще ви трябват същите артикули, плюс шапка.

Вържете на висока опашка единствено един горен кичур коса. След това още веднъж подредете косата под формата на бретон и фиксирайте с фиби. Разрешете добре със дребен гребен и загладете крайчетата във вътрешността с преса за коса. Остава единствено да поставите шапка и да подредите добре пусната коса. Много елементарно и ефектно, нали?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР