Искате дълъг и пълноценен живот? Руският професор Валерий Войнов гарантира

...
Искате дълъг и пълноценен живот? Руският професор Валерий Войнов гарантира
Коментари Харесай

Руски хирург с уникално разкритие съветва как да забавим процеса на стареене, наистина е простичко!

Искате дълъг и пълностоен живот? Руският професор Валерий Войнов подсигурява здрав организъм, сияйна кожа и закъснение процеса на стареене с еферентна плазмафереза.

" Трябва да отстраним от организма това, което той не е в положение да в профил самичък. Антибиотикът може да убие микроба, само че микробът е останал вътре. Ако премахнем токсичните артикули, лекуването е доста по-лесно ", показа доктор Войнов в Bulgaria ON AIR.

Руският хирург посочи, че за разлика от известните апарати за плазмафереза, които е належащо да бъдат включени към централните вени, в неговия уред се употребява дребен филтър и размерът, който би трябвало да бъде напълнен с кръв, е по-малко от половин чашка.

" Необходима ни е единствено една периферна вена. Правят се 4 процедури през ден. За целия този интервал махаме по-големия размер от плазмата. Веднъж в годината е задоволително да се прави процедурата ", сподели още професорът.

Той акцентира, че в случай че имаме проблеми с нараснала захар или бъбреци, е желателно процедурата да се направи два пъти в годината.

" С помощта на плазмафереза могат да бъдат предотвратени всички проблеми при бременност ", сподели още проф. Валерий Войнов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР