Искате да зададете въпрос към световен шампион по колоездене по

...
Искате да зададете въпрос към световен шампион по колоездене по
Коментари Харесай

Световен шампион става ваш личен съветник на Тур дьо Франс

Искате да зададете въпрос към международен първенец по колоездене по време на най-известното съревнование в света? Феновете на колоезденето от Европа към този момент могат да го създадат, с помощта на извънредното партньорство за идния Тур дьо Франс сред Евроспорт и международния първенец Петер Саган.

Сътрудничеството ще даде опция на Саган, който тази година ще се състезава за тима на Бора-хансгрое, да дава отговор на въпроси, заложени непосредствено от почитателите, всеки ден по време на живото предаване на Тур дьо Франс по Евроспорт.

Въпросите ще се събират от обществените мрежи, в случай че включват хаштаг #AskSagan, като персонално Саган ще избира най-интересните, на които ще дава отговор онлайн в ефир.

Петер има пет участия на Тур дьо Франс, във всяко от които печели зелената фланелка за най-активен играч в колоната – факт, който го прави първия в света с това достижение. Предстоящият тур ще бъде първият за Саган в тима на Бора-хансгрое, с който ще се опита да усъвършенства рекордните шест зелени фланелки за най-хубав спринтьор на Ерик Цабел. Също и да добави нова етапна победа към досегашните си седем в най-голямото международно велосипедно съревнование.

„ Щастлив съм от партньорството с Евроспорт по този план, който ще помогне за усилване на връзката на почитателите и феновете с нашия страховит спорт “, разяснява самодейността Петер Саган. „ Бъдете изобретателни, задавайте ми своите въпроси с хаштаг #AskSagan и аз ще давам отговор на най-хубавите всеки ден по време на Тур дьо Франс “.

Живото предаване на Тур дьо Франс ще е подкрепено от спомагателни функционалности на EurosportPlayer – цифровата услуга, налична от всяко устройство, която ще разрешава избор всред пет спомагателни камери, предоставящи разнообразни гледни точки от надпреварата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР