Искате да спортувате, но не сте сигурни към каква активност

...
Искате да спортувате, но не сте сигурни към каква активност
Коментари Харесай

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Искате да спортувате, само че не сте сигурни към каква интензивност да се насочите? На помощ идва астрологията. Според някои присъщи особености на всяка зодия може да се дефинират и подобаващите спортове за всеки знак. Вижте каква подготовка може да е подобаващ вид за вас съгласно зодията.

Овен – лека атлетика

Представителите на зодия Овен са със мощен, спортен темперамент. Обичат постоянно да са първи, да побеждават и търсят способи да осъществят задачите си. Затова и надпреварите по лека атлетика им подхождат – в тях могат да покажат експедитивност и предимство с лекост. Тичайте, състезавайте се, в случай че не с другите, то със себе си. Вие можете да се надградите и да бъдете още по-добри, с помощта на личните си сили и благоприятни условия.

Телец – трениране с тежести

По природа вие сте надарени със мощ, само че и с доза мързел. Натоварващите тренировки с извършения като аеробика не са подобаващи за вас, тъй като ви карат да се потите прекомерно и да се изморите. Вашият гений се крие в тежестите – хем упражнявате и сте физически дейни, хем не се преуморявате. Дори можете да седите, до момента в който вдигате тежести, което е мечтаният спорт за вас.

Близнаци – йога

Цялата тази сила, която се движи из тялото ви, цялото напрежение, страст, раздразнителност, които са присъщи за вашата натура, би трябвало да намерят спокоен кей. А коя интензивност е по-подходяща за задачата от йогата? Тя ще ви помогне да се фокусирате по-добре, да подобрите гъвкавостта си, да заздравите кръста и гръбнака, а и ще ви помогне да изваете фигура на същинска сирена. Възползвайте се от опцията и пробвайте, йогата е единствено за вас!

Рак – плуване

Вашата ръководеща планета е Луната и вие сте в синхрон с нейното въздействие. Това, което ви прави същински щастливи е да сте заобиколени от вода. Плуването освен ви прави щастливи, само че и ви оказва помощ да поддържате грациозна фигура, да сте здрави и с хармонично тяло. Освен че спортувате посредством плуването, то ви работи и релаксиращо след изморителния и под напрежение трудов ден.

Лъв – HIIT (Високоинтензивна интервална кардиотренировка)

Този тип подготовка е измежду най-подходящите занимания за представителите на зодия Лъв. Отговаря на тяхната динамична природа и експресивна персона. При тази подготовка се редуват извършения с висок интензитет с такива, които са с по-нисък интензитет, с цел да се стопят повече мазнини от изгорените калории. С този вид подготовка Лъвовете ще могат да спортуват, да са динамични и да се грижат за своята красива фигура, защото добре знаем, че са безпределно суетни.

Дева – колоездене и джогинг

Деви, вие сте извънредно точни, експедитивни и не понасяте безделието. Динамични натури като вас обичат да спортуват, като измежду най-подходящите физически интензивности за вас са карането на колело измежду природата, както и тичането в парка. И двете действия са напълно под ваш надзор, което е значимо за вас. Не зависите от никого, разчитате единствено на себе си и вие определяте темпото, с което се движите.

Везни – танци

Представителите на тази зодия обичат красивите неща, красивите хора и хармоничните интензивности. Ето за какво танците са прелестен метод да изявят своята характерност, да поддържат физическа форма и да са щастливи. Музика, танц, придвижване и пристрастеност – това са магични думи за една Везна!

Скорпион – бокс

Властта и превъзходството са тематики, които живо вълнуват представителите на зодия Скорпион. Ако има нещо, което ги притегля неустоимо, това е въздействието, властта, надмощието. А кой по-подходящ спорт може да се свърже с тези думи, с изключение на боксът? Именно той е съвършен за Скорпионите. Тъй като вие сте известни с високото си самочувствие, обичате конкуренцията и надпреварите, боксът ще ви даде опция да покажете своите умения и състезателен хъс.

Стрелец – спининг

Стрелци, вие имате толкоз доста сила, че е належащо да постоите затворени в една стая най-малко за час. А какво можете да вършиме в тази стая, в случай че не спининг? Тъй като карането на колело или велоергометър не е задоволително забавно и интензивно за вас, би трябвало да е по-трудно занятие. Опитайте с клас по спининг и ще останете удовлетворени.

Козирог – бягане

Козирози, вие обичате да сте сами против света и това в никакъв случай не ви е тормозило. Ето за какво тичането е прелестен спорт за вас. Тренирате уединено със себе си, чувствате се свободни, можете да го вършиме на всички места и когато си пожелаете, и можете да се състезавате сами със себе си, което ви прави доста щастливи.

Водолей – пилатес

Вие живеете главно във вашата глава, с вашите мисли и това е ужасно, защото сте надарени с огромен разсъдък. Но както се грижите за мозъка си, за обогатяване на знанията си, по този начин е значимо да се погрижите за тялото и фигурата си. Тренировката, която подхожда на Водолеите е пилатес. Той ще ви помогне да повишите своето самочувствие по отношение на физическата ви форма. Ще ви помогне да подобрите гъвкавостта си.

Риби – синхронно плуване

Вашето духовно животно е рибата, тъй че вие сте свързани надълбоко с водата и се наслаждавате на до момента с нея. Синхронизираното плуване ви дава опция освен да плувате и да се радвате на водата, само че и да изградите елегантна и красива фигура, за която то ще ви помогне.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР