Искате да се сдобието с енергия от Космоса? Няма нищо

...
Искате да се сдобието с енергия от Космоса? Няма нищо
Коментари Харесай

Актриса призова: Искате енерегия от Космоса? Голи в тревата...

Искате да се сдобието с сила от Космоса? Няма нищо по-лесно от това, споделя известната съветска актриса Любов Толкалина. Тя и нейна другарка се съблякоха чисто голи измежду природата. След това издигнаха ръце към небето и се „ сляха “ с четирите стихии: огъня, водата, небето и земята.
Направихме го в деня, в който четирите стихии се сплотяват, споделя Толкалина. Енергият от Космоса просто се влива в теб, без да правиш нищо. Според нея всеки човек може да владее космоенергетиката, стига да насочи мислите си към природата и да осъзнае, че е неделима част от нея.



Любов Толкалина

Актрисата и нейната другарка приканват всички хора на зимята да последват техния образец. Да си гол измежду природата, значи си се слял с нея. Няма нищо за криене в човешкото тяло, разясняват още приятелките.

Веднага в мрежата полетяха мнения в двете крайности: „ позор за нацията “ и „ къде са лагерите за курвите “ до „ прелестен, въодушевяващ образец “ и „ с вас сме “.

Някои означиха, че това се случва, когато Русия отбелязва началото на Великата отечествена война…

Любов Толканина е играе в едни от най-големите съветски театри, снимала се е в над 20 кино лентата. Отлична плувкиня и фешън модел.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР