Искате да прибирате косата си, но или това ви отнема

...
Искате да прибирате косата си, но или това ви отнема
Коментари Харесай

Екзотичен, секси или небрежен: Три идеи за страхотен кок

Искате да прибирате косата си, само че или това ви лишава доста време и старания, или ви изнервя оптимално, или пък нямате концепция по какъв начин да разнообразите с прическите. Ако това е по този начин, вижте 3 супер модерно хрумвания за готин кок от Natali’s Beauty, предава " Дарик ".

Екзотика от Азия


Това кокче е супер елементарно и с него ще съберете всички погледи. Приберете с гребен косата си на доста висока конска опашка. Ама доста висока – прекарайте линия от единия връх на ухото си, до другия. По средата е точната точка.

След това един път превържете със стегнат текстилен ластик в цвета на косата ви. Когато тръгвате да изтегляте косата си за повторно обаче, спрете съвсем първоначално, с цел да се оформи дребна топка. А остатъкът от косата преметнете към топката и подпъхнете в ластика. Идеята тук е да останат няколко свободни прави кичура към кока.

И в този момент за лукс – поставете китайски пръчки в ослепителен цвят в косата. Ако към алените пръчки поставите и алено червило, ще съберете всички погледи.

Супер нехаен и секси


Хващаме косата в доста разхлабен кок. И още преди да сме вързали, започваме да издърпваме кичури откъм гърба по тила, зад ушите, към слепоочията, наложително няколко начело, които разделяме на централен път. След това връзваме косата на хлабава опашка и увъртане опашката. Набираме масата към най-дългия кичур по този метод и фиксираме с фиби, като не се стараем към съвършен кок. Точно противоположното.

Падналите кичури можем да надигнем с преса, в случай че към този момент не сме го създали. И с масло за коса хубаво минаваме по тях, с цел да наподобяват като че ли мокри и повече на пръчки. Истината е, че в случай че косата ви е малко по-мръсна, прическата ще се получи доста по-лесно. След това леко минаваме с маслото и по кока, с цел да и той наподобява леко мокър.

Хитът в Instagram


Този кок в последно време е супер настоящ в Instagram. Вържете още веднъж косата на доста висока конска опашка.

Пригладете усърдно със дребен гребен и пръскайте самоуверено с лак. След това поставете фиби в цвета на косата ви ето по този начин, захващайки кичур по кичур, Ще ви се наложи да употребявате повече фиби, само че най-малко няма да се виждат толкоз, колкото в случай че поставите 1-2 напречно.

След като сте загладили добре, хубаво усучете и косата – плътно, с цел да се получи дребен висок кок, не кок като топка или „ донът”. За да оформим бебешките коси ще ни би трябвало гребенче за вежди и лак за коса, с които приглаждаме бебешките коси към челото, а в случай че вие имате повече, можете да извършите и вълнички чак към слепоочията. Този кок е по-странен, само че доста настоящ все още.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР