Искате да преодолеете безпокойството си? Известно е, че всеки кристал

...
Искате да преодолеете безпокойството си? Известно е, че всеки кристал
Коментари Харесай

Най-добрите кристали срещу тревожност и стрес

Искате да преодолеете безпокойството си? Известно е, че всеки кристал има свои неповторими лечебни свойства. Някои са страхотни за отбрана и убеденост, до момента в който други могат да донесат обилие и триумф. По-долу ще опишем някои кристали, които са отлични за облекчение от тревога и стрес.

Тъй като те не са толкоз доста, предлагам да експериментирате с няколко разнообразни, с цел да намерите кристалите, с които най-добре си резонирате, и които работят най-добре за вас:

1. Планински кристал

Наречен още " Главния врач ", това е един камък, който би трябвало да имате наложително в своя бистър лековит комплект. Чистият кварц може да се употребява за лекуване на проблеми от предишното и сегашното и може да се употребява за всевъзможен проблем обвързван с разум, тяло, както и за духовна и прочувствена работа.

Много пъти тревогата произтича от проблеми, зародили в предишното, които не престават да оказват въздействие на мозъка ви. Чистият кварц може да бъде програмиран да лекува всеки проблем от предишното ви, тъй че можете да го употребявате, с цел да работите върху прочувствения си багаж и да се свържете с по-висшото си Аз. Препоръчвам подобен с български генезис или хималайски кварц.

2. Син дантелен ахат

Вероятно един от най-хубавите кристали за тревога и стрес, синият дантелен ахат е прелестен камък, които има успокояващи сили. Простото му държане или медитацията с този камък оказва помощ да се успокоят нервите поради неговите успокояващи трептения.

Това е страховит камък за украшение, в случай че се чувствате разтревожени непрекъснато заради някакви причина. Като камък за гърлената чакра, синият дантелен ахат оказва помощ да се изразявате умерено, тъй че да не се колебаете, което може да се случи, в случай че сте прекомерно тревожни или уплашени.

Носете го като гривна или висулка или го носете със себе си в джоба и го дръжте в ръка, когато се почувствате претрупани или се появи чувство за безпокойствие. Ще ви помогне да мислите и говорите по-рационално и да останете спокойни.

3. Розов кварц

Универсалният камък на безусловната обич, розовият кварц символизира любовта от всевъзможен тип и провокира трептения на обич, естетика и съчувствие. Да можеш да обичаш и по-важното – любовта към себе си е от решаващо значение за самолечението, защото започваш да поставяш себе си преди всичко и да се занимаваш с излекуване на проблемите, причиняващи стрес и тревога. Розовият кварц също оказва помощ при превъзмогване на прочувствени проблеми и боязън, които постоянно са първопричината за безпокойството. Като камък на сърдечната чакра, розов кварц ви дава опция да простите и да се пуснете по течението, което може да бъде доста освобождаващо, давайки ви опция да продължите напред.

Носете го като бижута, дръжте го или медитирайте с него, с цел да балансирате страстите си и да ви донесе успокоение, когато се чувствате обезпокоени. Това също е превъзходен камък, който да поставите във вашия дом или офис, с цел да поддържате ситуацията спокойна и в естетика.



4. Цитрин

Известен още като камък за просперитета и изобилието, цитринът е отличен камък за повишение на вашите енергийни равнища и подмяна на негативна сила с позитивни трептения. Камъкът на насладата цитринът се назовава още и „ камъкът на търговеца “, защото може да помогне за привличане на разцвет посредством разтваряне на блокажи, свързани с финанси.

Ако се тревожите за финансите си и желаете да привлечете обилие, носете цитрин като бижута или го носете върху себе си. В стресово време цитринът ще помогне за повишение на енергийните равнища посредством заземяване на негативната сила и възкръсване на мозъка, като ви помогне да се отлепите и да продължите напред.

5. Опушен кварц

Ако постоянно се заемате с тревожни мисли свързани с произшествия или мозъкът ви постоянно е „ ангажиран “, опушеният кварц може да помогне да го успокоите със своята мощна дарба да успокоява, отпуска и ръководи напрежението.

Носен от бойци в борба, опушеният кварц оказва помощ за превъзмогване на страха с цел да се оправят със обстановки изискващи храброст. Това оказва помощ за справяне с проблеми свързани с тревогата, които постоянно се коренят в боязън и се нуждаят от тласък за храброст, с цел да бъдат изкоренени и да се справите с тях по-лесно.

Носете камъка като гривна, за предпочитане докосвайки кожата, с цел да останете постоянно съсредоточени, по-добре да издържате на проблематични обстановки, с каквито се сблъскате в живота като ги решавате с нужната храброст. Предпазва и водачите от инцидентни произшествия.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР