Искате да пренесете удоволствието от сноуборда по градските улици? Всеки

...
Искате да пренесете удоволствието от сноуборда по градските улици? Всеки
Коментари Харесай

Зелена светлина: Електрически сноуборд за всякакви сезони

Искате да придвижите удоволствието от сноуборда по градските улици? Всеки може да го направи. Особено, в случай че умее да кара скейтборд. Този електрически хибрид сред лонгборд и сноуборд пресъздава чувството от втурване по планински скат. Постига го посредством двете спомагателни колела, които са леко издигнати по отношение на останалите четири. Съчетанието сред сцеплението на четирите сини колела и другите две, които са задвижващи, поражда придвижване, сходно на приплъзването и закантването на сноуборда.

Изглежда комплицирано като техника на каране, само че опитните спускачи считат, че не е. Достатъчно е да се знае, че всеки надолнище е подобаващ за електрическия ръб, като най-важното е сочещите напред колела постоянно да са издигнати леко над земята. Опората на останалите е задоволителна, с цел да обезпечи придвижването, съпроводено с чувство за плъзгане по снежна писта.

При неочаквана смяна на посоката и допиране на земята с четирите сини колела, отскачането от борда е целесъобразно и неотложно. Електрическото мини-возило е със здрава структура, която може да понесе катурване и удари без особени последици.

Американските основатели на новия вид скейт... или може би новия вид сноуборд, считат, че карането му изисква повече психическа настройка, в сравнение с физически старания. Извикването на визията за плъзгане и закантване по сухи улични настилки не е лесна работа. Но щом съзнанието преодолее стандартите за каране върху сняг и асфалт, електрическият ръб стартира да се подчинява. Карането му по разнообразния релеф на улиците в българските градове пък, сигурно ще е още по-голямо предизвикателство, даже и за най-смелите спускачи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР