Искате да отслабнете. Първото, което предприемате е да си обещаете

...
Искате да отслабнете. Първото, което предприемате е да си обещаете
Коментари Харесай

5 диетични грешки, които саботират отслабването

Искате да отслабнете. Първото, което предприемате е да си обещаете да се храните здравословно. Обещавате си и да упражнявате, да вършиме извършения, да увеличите физическата си интензивност, с цел да ускорите метаболизма. Това са все положителни тактики и хрумвания, които могат да оказват помощ да отслабнете и да вкарате тялото си във форма. В осъществяването на тези хрумвания обаче постоянно пораждат неточности, които пречат на отслабването и постигането на задачите. Ето някои от тях, които да избягвате, написа az-jenata.bg.
Не ядете задоволително протеини на закуска
Ако една от тактиките ви за намаляване включва купичка зърнена закуска с малко мляко и банан, час по-късно ще сте извънредно гладни. Това основава причина за прекрачване на здравословните планове за диета и посегателство към калорична храна, изключително в случай че сте на открито или на работа.

Грешката при този тип закуска е неналичието на задоволително протеини. За да започва деня с сила и сили, организмът се нуждае от потребни протеини. Те ще ви поддържат сити до обяд и ще допринесат за ускорение на метаболизма. Ако изпитвате апетит, метаболизмът ви се забавя. Това е грешката, която не би трябвало да допускате. Прекалено леката закуска крие подобен риск.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР