Искате да организирате зимно пътешествие, но се притеснявате, че трябва

...
Искате да организирате зимно пътешествие, но се притеснявате, че трябва
Коментари Харесай

10 достъпни европейски дестинации, които да посетите тази зима

Искате да организирате зимно странствуване, само че се притеснявате, че би трябвало да изхарчите всичите си спестявания? Грешите, има и изцяло налични дестинации, които са подобаващи тъкмо за това време от годината, когато сме изхарчили всичките си пари около Коледа. Ако сте любопитни да видите някои от най-красивите места в Европа, в този момент е моментът да го извършите. Ето кои са 10-те най-привлекателни дестинации за посещаване тази зима:

1. Амстердам, Холандия

Амстердам е превъзходен през зимните месеци. По-студените месеци са вълшебно време да посетите холандската столица, с цел да се отдадете на вкусна храна, кънки навън и уютни кафенета. Амстердамският фестивал на светлината преобразява града с безкрайни светлинни съоръжения по каналите, улиците и забележителностите.

2. Прага, Чехия

Зимата в Прага значи по-малко тълпи и красиви гледки към зимата на чудесата. Пътуващите могат да се насладят на греяно вино, до момента в който преглеждат пазарите на Стария градски площад. Места като Карловия мост и Пражкия палат са зашеметяващи през зимата.

3. Берлин, Германия

Германската столица предлага безкрайни бирени градини, пазари и светлинни екрани, което го прави пътешестване, което си заслужава да се направи през зимата. Пътуващите в Берлин ще се насладят на многолюден нощен живот, вкусна храна и стотици музеи.

4. Копенхаген, Дания

Безумно евтините полети са сложни за занемаряване. Този град предлага зимно бягство с обилие от магазини, живописни канали и зашеметяваща архитектура.

5. Дъблин, Ирландия

Когато планирате почивка през зимните месеци, Ирландия евентуално не е първото място, което ви идва на разум, само че би трябвало да бъде. През зимата Дъблин има по-малко хора и повече празници. Пътуващите могат да се провиснал и да се насладят на жива ирландска музика на всички места в града.

6. Барселона, Испания

През зимата, Барселона се отървава от огромните тълпи хора и става по-малко безредна. Това е време за релаксация, чудесна храна и нови завършения. Зимата е един от най-красивите и налични сезони за обмисляне на пътешестване до Барселона.

7. Виена, Австрия

Виена е разнороден, обаятелен и живописен европейски град. Зимата е идеалното време да посетите най-красивите забележителности на Виена. Посетителите могат да се насладят на сантименталните атмосфери с колоездене с карета из града или да пътуват до гигантската ледена пързалка пред Виенската кметска зала.

8. Севиля, Испания

Севиля става все по-популярна за посещаване през зимните месеци, основно заради по-топлото време, ниските цени, прелестната архитектура и приветливите локални поданици. Севиля е целогодишна дестинация, която би трябвало да бъде в листата на всички хора.

9. Рим, Италия

Докато множеството хора пътуват до Италия през лятото, тези с по-нисък бюджет са по-склонни да се възползват от покупко-продажбите, предлагани през зимата. Независимо каква е температурата, гледането на известния шадраван Треви и разглеждането на Римския колизеум са също толкоз вълшебен и ще има доста по-малко хора.

10. Париж, Франция

Самолетните билети за Париж и хотелските цени в града са най-евтините през зимата, което го прави идеалното зимно бягство с по-нисък бюджет. Пътуващите могат да карат кънки на ледената пързалка на Шанз-Елизе и да хапват вкусни макарони.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР