Искате да купите качествена земеделска земя? Вече можете да го

...
Искате да купите качествена земеделска земя? Вече можете да го
Коментари Харесай

Търсите да купите качествена земя? Вижте в сайта на „Агрион“

Искате да купите качествена земеделска земя? Вече можете да го извършите онлайн, без да се постанова да търсите брокери или да обикаляте запустели селски ниви.

Предложението е на най-голямата компания в поземлените връзки „ Агрион “. Дружеството пуска напълно нова цифрова платформа за търговия със земи www.agrion.bg.

Първата стъпка е през уеб страницата да се купуват качествени аграрни земи, а огромна част от стъпките по закупуването им могат да се вършат от у дома.

Очаква се скоро през портала да се оферират и спомагателни услуги.

Имотите, които се оферират на уеб страницата на „ Агрион “ са на територията на цялата страна, като максимален интерес провокират тези в областите Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, София. За терените край морето и в планините наддават и частни вложители, отвън земеделския бранш. Сред изключително апетитните имоти изпъкват тези с повърхност над 20 дка, подобаващи за разнообразни аграрни култури.

Тази, които имат предпочитание да изберат качествена земя от уеб страницата на „ Агрион “, могат да прегледат парцелите в секцията www.agrion.bg/buy/. Следващата стъпка е да се свържат с специалистите на компанията. Заявката може да бъде подадена онлайн, по телефона, посредством националния номер 08001166 или през системата за чат онлайн на уеб страницата. Експертите на „ Агрион “ са разполагаем за обстойна консултация за договорката.

„ Земеделието се нуждае от нововъведения, с цел да посрещне бъдещите провокации, свързани с изхранването на популацията на планетата, тъй като делът на обработваемата земя не се усилва. Бъдещето на питателните запаси зависи от развиването на устойчивото земеделие, по тази причина новите съвременни технологии ще дадат опция за повече произвеждане на по-качествена храна от обработваемата земя, с която разполагаме “, разясняват от компанията.

„ Най-важното, което би трябвало да кажем на нашите сътрудници и клиенти е, че „ Агрион “ продължава да работи интензивно за тях. За още по-голямо тяхно облекчение, към този момент предлагаме и опцията да купят земя съвсем напълно по цифров път. С всяка минала година клиентите ни стават от ден на ден и повече, защото сами се убеждават, че услугите на „ Агрион “ са почтени и транспарантни. Интересът е голям и сме удовлетворени, че от ден на ден хора, които се интересуват от земеделие, избират „ Агрион “ за сътрудник “, споделят от сдружението.

Досега практиката демонстрира, че предложения подават главно фермери и арендатори, които имат съществени планове за увеличение и уедряване на парцелите си. Покупката на земя е отлична опция за земеделските стопани да окрупнят парцелите си и да разширят стопанствата си, безапелационни са агроекспертите. Комасацията усилва продуктивността и понижава разноските. Тя дава по-добри условия за механизирана обработка на земята, което е причина за увеличение на добивите и за насърчаване на селско стопанство с висока добавена стойност.

Окрупняването на терени оказва помощ и образуването на по-добра цена на земеделските площи. Стойността на комасираните парцели е много по-висока от междинната за даден район, даже и да се съпоставят терени от едно и също землище, безапелационни са специалистите в сектора.

Не липсва интерес и от други вложители, които имат съществени приходи и желаят да ги вкарат в печеливши активи.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР