Искате да добавите екстра способности към кухнята с кухненски остров? Кухненският

...
Искате да добавите екстра способности към кухнята с кухненски остров?
Кухненският
Коментари Харесай

7 модерни идеи за кухненски остров

Искате да добавите екстра качества към кухнята с кухненски остров?

Кухненският остров е съвършеният вид! Той е мултифункционален и потребен съставен елемент към всяка кухня. Ще ви обезпечи спомагателния плот за работа, който в никакъв случай не ви е достигал. Или пък ще затвори образно кухненския ъгъл. Добавете столове или високи табуретки и можете да го ползвате за хранене.

Решили сме, че ще назовем кухненски остров всеки спомагателен плот. Така че тук ще видите и такива, които наподобяват на барплот или елементарна маса.Кухненският остров е практично и комфортно решение за обзавеждането на огромната кухня. Единственият минус е, че изисква повече свободно пространство, само че за сметка на това има мултифункционален темперамент.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

7 съвременни хрумвания за кухненски остров

1.Оборудваният остров

 кухненски остров 7 съвременни хрумвания за кухненски остров фотография: pinterest

Ако в миналото горелките и мивката бяха „ скрити “ от погледа, през днешния ден най-модерните хрумвания за кухненски остров ги трансформират в основните герои на стаята. Това решение е изключително уместно за тези, които желаят да основат отворена атмосфера, в която кухнята и трапезарията са безпроблемни. По този метод, до момента в който готвите, можете да поддържате връзка със фамилията, приятелите и гостите, създавайки радостна и другарска атмосфера.

2. Централен остров

 кухненски остров 7 съвременни хрумвания за кухненски остров фотография: pinterest

Особено когато се занимавате с огромни оформления, концепцията за кухня с централен кухненски остров може да бъде забавно решение, осигуряващо образен баланс, като по този метод се заобикаля концентрирането на всички мебели по стените и оставянето на празно и неизползвано пространство в центъра. В подобен случай е още по-важно облицовките да споделят с останалата част от околната среда: да вземем за пример можете да облицовате съвременен кухненски остров и маса със същите облицовки, в това число кухненския тил, с цел да създадете по-еднородна атмосфера.

3.Прибиращ се

Появява се, когато ти би трябвало, и изчезва, когато нямаш потребност от него. Звучи като идеалното решение, изключително когато искаш да не нарушаваш изчистената линия на кухнята. Кухненски долап, маса или барплот – всичко може да се трансформира в прибиращ се кухненски остров, стига да е снабдено с колелца и да е планувано точното място, в което да се побере.

4.Островът, спестяващ пространство

За някои островът е избор, подбуден от неналичието на място за тези, които не могат да слагат същинска маса за хранене, само че при основаването на добродетел от нужда има доста хрумвания за дребни кухненски остров с атрактивен дизайн. Например, вместо да го покривате с елементарни, линейни покрития, той може да бъде усъвършенстван с плочи от порцеланови каменни произведения за ужасно образно влияние, въодушевен от вулканичен базалт и характеризиращ се с извънредно изискан материал.

5.Модерна черна кухня с остров

 кухненски остров 7 съвременни хрумвания за кухненски остров фотография: pinterest

Черното е цвят, който очарова мнозина, само че малко хора избират да го употребяват в кухнята. И въпреки всичко, с огромния риск идват страхотни награди, както в тази ситуация с съвременна черна кухня с кухненски остров в черен каменин с резултат на мрамор: грациозен и натоварен в копринения си свършек, декориран с бели и златни вени, които прибавят дълбочина, сравнима с тази от натурален мрамор.

6.Остров и кухненски остров с места за сядане

 кухненски остров 7 съвременни хрумвания за кухненски остров фотография: pinterest

Тези, които би трябвало да обзаведат огромно пространство, могат да изберат съвременна кухня с кухненски остров и с места за сядане: това е отлична концепция за вашия кухненски ъгъл за закуска, обвързван с оборудваната работна повърхнина, като се възползвате оптимално от наличната площ и създавате гостоприемна и в същото време функционален ъгъл. За да добавите изтънчена нотка, гипсовият порцеланов гранитогрес с резултат на камък е идеалното решение: светлият цвят слонова кост, декориран с перлени и лешникови елементи, дава чувство за безконечна грациозност.

7.Островът като израз на жанр

Досега анализирахме концепциите за кухненски остров от позиция на функционалността, само че не би трябвало да забравяме, че тези детайли могат да се трансфорат в израз на нечий жанр, с помощта на избора на скъпи покрития или такива с огромна декоративна стойност. Пример за това са порцелановите плочи, въодушевени от историческият ломбардски камък със мощна еднаквост: светлосивият декор, декориран с украсителен модел на камъчета, знае по какъв начин да подчертае както деликатните вени на дървото, по този начин и решителни нюанси на метала, трансформирайки острова във фокусна точка на цялата къща и придавайки й неповторим сексапил.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР