Искате да бъдете в крак с най-актуалните новини от България

...
Искате да бъдете в крак с най-актуалните новини от България
Коментари Харесай

Vesti.bg е в Google News Showcase, ето как да ни намерите

Искате да бъдете в крайник с най-актуалните вести от България и света? Искате да получавате информацията, която ви интересува? Тогава имаме отлична вест за вас! Редакторите на Vesti.bg ще курират панели с вести в Гугъл News Showcase - онлайн прекарване и стратегия за лицензиране на вести, която започва в България.

дава на читателите по-голяма независимост и благоприятни условия да се ангажират с новините, които ги интересуват. Това е платформа, която ви дава опцията да получавате най-важните и любопитни вести непосредствено от Vesti.bg.

 можете да се абонирате за Vesti.bg бързо и елементарно. 

Всеки ден публицистите осведомят хората и им оказват помощ да схванат значимите събития сега, в който се случват и да проследят тяхното развиване. Тяхната задача е от решаващо значение за осведоменото общество и по тази причина към този момент повече от две десетилетия Гугъл си сътрудничи с кореспонденти и издатели в поддръжка на здрава, самостоятелна и разнообразна новинарска екосистема.

Участващите издатели в България основават панели, които дават повече способи на читателите да се ангажират с новините и ги насочват към цялостните публикации на уебсайтовете на новинарските издания. Това разрешава на издателите да задълбочат връзките си с читателите и им дава по-пряк надзор върху представянето и брандинга.

" Доверието в медийната марка е от решаващо значение в днешно време " , споделя Александър Варов, основен изпълнителен шеф на Netinfo, част от NOVA Broadcasting Group.

" Използваме всички благоприятни условия, с цел да подсигуряваме достоверността на нашето наличие. Наличието на явен сигнал за марката посредством News Showcase е значим инструмент за ангажиране на потребителите. ", добавя той.

" В нашето забързано всекидневие хората се нуждаят от достъп до значимите за тях вести и информация " – споделя Ивайло Станчев, основен редактор на „ Капитал “.

„ Благодарение на Гугъл News Showcase ще имаме опцията да се нареждаме ясно пред читателите, които посещават Capital.bg. News Showcase също ще ни помогне да ангажираме нови аудитории, което е в основата на бизнес модела на Capital. ", добавя Станчев. 

" Разказването на истории постоянно е било в основата на работата ни като редактори на вести и основатели на наличие ", споделя Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент в BTV Media Group.

" Историите - без значение дали са написани или се предават от уста на уста - са движеща мощ в света от епохи. Стартирането на Гугъл News Showcase в България ще даде на цифровите издания на bTV Media Group спомагателни благоприятни условия за пряк достъп до аудиторията, с цел да можем да продължим да описваме и споделяме историите, които в действителност имат значение. ", споделя Лазарова.

" Като една от водещите медийни групи в България, ние сме разчувствани от старта на Гугъл News Showcase ", споделя Венелина Гочева, основен изпълнителен шеф на " 24 часа " Груп.

" Вярваме, че този артикул на Гугъл ще обогати нашите лоялни читатели и ще показа наличието ни на нова и разнообразна публика. Съдържанието, курирано от нашите опитни редактори, е належащо в този момент повече от всеки път - с цел да се борим с дезинформацията, да осигуряваме многообразие от отзиви, да разширяваме мирогледа на читателите и да предоставяме истории, с които хората могат да се свържат. ", добавя Гочева. 

Сред медийните издатели, които се включват в Гугъл News Showcase в България, са: Nova Broadcasting Group, Българското национално радио, Dir.bg, Economedia, Web Media Group и други

Ето по какъв начин наподобяват новините в Google News Showcase:

В международен мащаб Гугъл има подписани контракти за News Showcase с над 2500 издания. Продуктът действа в 24 страни, измежду които Съединени американски щати, Франция, Испания, Полша, Словакия, Германия, Ирландия, Португалия, Обединеното кралство, Италия, Австрия, Румъния и Словения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР