Искат незабавно свикване на КонгресНад 200 члена на БСП в

...
Искат незабавно свикване на КонгресНад 200 члена на БСП в
Коментари Харесай

Над 200 активисти напускат БСП

Искат неотложно привикване на Конгрес

Над 200 члена на Българска социалистическа партия в Благоевград заплашват да изоставен редиците на алената партия. Мотивите им са, че лидерката Корнелия Нинова по противозаконен и противоуставен метод е отстранила локалния им водач Любен Милев и целия управителен актив и желае да си “назначи ” комфортно управление. От 32 квартални организации, 23 са подписали документа, който е изпратен до Националния съвет на Българска социалистическа партия. В него те желаят да спре унищожаването на организацията и да се възстановят правата на отстранените.

Според социалистите Нинова и нейният екип се саморазправя с всички структури в страната, които я недолюбват и не харесват нейната политика. Те се афишират за неотложно привикване на Конгрес на Българска социалистическа партия.

“Нинова и нейният екип разрушават партията, за нея това е бизнес план, тя няма идея ”, сподели един от членовете в Благоевград Емил Костадинов. “Ние не желаеме отцепване, а в противен случай желаеме партията да бъде избавена от Нинова и Българска социалистическа партия да бъда избавена ”, обявиха част от социалистите, които са изпратили писмо до Националния съвет с настояванията им да се спре разрухата на партията.

Според локалните социалисти вместо лидерката им да сплотява партията преди евроизборите, тя подменя управленията на структурите и отстрелва всичките си съперници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР