Искат да се намали майчинството като време, ми тези деца

...
Искат да се намали майчинството като време, ми тези деца
Коментари Харесай

Разстрел! Лео Кадели Попиля Сутрешния Блок На Бтв! Накара Ги Да Си Говорят Сами!

Искат да се понижи майчинството като време, ми тези деца къде да ги оставим? А вие с тези бели косми по главата дали имате някой внук у дома, който търси детска градина (говорим за държавна)?

Разбирам от изтънчен баланс, само че не разбрах за какво няма майка в студиото? Защо няма никой от тези, които бягат от България и раждат децата им в чужбина?

Моето почитание към труда на „ Тази заран “ – БТВ, тъй като много постоянно съм част от техния ефир. И знам че работят със сърце. И ще не преставам да бъда, тъй като дружно радваме много фамилии в беда… Но в тази ситуация мисля, че акцентът трябваше да е върху нови държавни детски градини. Защото оттова идва казусът.

Така е интеграцията, по този начин няма да им проблем бизнеса, по този начин ще има смисъл животът ни, точно когато има бебета. В тази тематика трябваше да участват само хора, които са директно свързани и пострадали, а не такива пенсионери, които няма какво да вършат.

Трябваше да поканите млади работодатели с дребен бизнес (не имам предвид мен в никакъв случай), а тези които страдат – и двете страни (една майка и един работодател) поради една държавна детска градина.

Много е просто, по този начин ще откриете нови работни места, 5 чиновници с бюджет 6 000лв месечно (без инвестицията), ще се грижат за 30 деца. Което значи, че ще работят 30 майки. Което пък значи, че се движат към 30 000лв. месечно, а не да се демонстрират двама души… които са се пенсионирани преди години.

Ако такива хора с бели косми си бяха свършили добре работата през миналите годините, в този момент нямаше да има сходни дребни за страната, само че доста съществени за младите фамилии проблеми.

Държавата би трябвало да се ръководи от млади, които милеят за нея, а не от хора сякаш с опит, само че без никаква вяра.

Аз имам вяра в положителното по тази причина всеки ден го предавам нататък, само че нямам доверие в такива пенсионери, които желаят да мачкат всичко и всички, даже и едно новородено бебе. Не, нямам желание да стана политик, само че имам самообладание да видя България щастлива с дребни деца! “, избухна в мрежата Лео Кадели.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР