Искат да ме злепоставят, коментира Николай ДимитровСпокоен съм, в дома

...
Искат да ме злепоставят, коментира Николай ДимитровСпокоен съм, в дома
Коментари Харесай

Кметът на Несебър за обиска в дома му: Спокоен съм!

Искат да ме злепоставят, разяснява Николай Димитров
Спокоен съм, в дома ми не бяха открити доказателства за осъществено закононарушение. Това съобщи пред Флагман.бг кметът на Несебър Николай Димитров. Шест часа през днешния ден – от 7,30 до 13,30 ч., спецпрокурори и антимафиоти от ГДБОП обискираха къщата му. Проверката бе част от огромната акция против търговията с гласове, която се организира от ранни зори в Несебър.

ВИЖ ОЩЕ: Антимафиоти при кмета на Несебър

Освен дома на Димитров бяха тествани и къщите на претендента за кмет от „ Движение 21 ” в Свети Влас Атанас Япаджиев и на Петър Хрусафов – претендент за общински консултант от коалиция „ Българска социалистическа партия и ПК Тракия ”. Мащабни обиски имаше в несебърските села Оризаре, Тънково, Кошарица и Гюльовца. Двама роми – Гунди и Наско, които са били на ниските стъпала във веригата за търговия с гласове, са задържани.

Николай Димитров не пожела да разяснява другите тествани домове. Пред Флагманлбг съобщи още: „ Убеден съм, че някой се пробва да ме злепостави със сигнали до Министерство на вътрешните работи, които са безпочвени. Призовавам хората в общината да останат спокойни идната седмица до изборите. Самият аз нямам терзания, само се притеснявам да не съм довел до огромен стрес за фамилията си ”.  През цялото време на обиска в къщата в новия квартал Черно море са били и двете деца на кмета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР