Искания предаването на Слави Трифонов да бъде незабавно свалено от

...
Искания предаването на Слави Трифонов да бъде незабавно свалено от
Коментари Харесай

Много жълто издание обясни защо Слави изчезва завинаги от малкия екран

Искания предаването на Слави Трифонов да бъде неотложно свалено от екран идват редовно в Съвет за електронни медии под формата на недоволства от телевизионни фенове. Това оповестява " Шоу ". Публикуваме материала без редакторска интервенция. Доколко истинен е той - ще прецените самите вие:

Сред най-честите аргументи за напористото зрителско предпочитание са пошъл език и надменно държание в ефир, на което съгласно мнозина е безумно да продължава да се дава естрада.  Онова, което огромна част от феновете чакат от членовете на Съвета за електронни медии, в случай че се съди по множеството недоволства, постъпващи там, е неотложно събаряне от ефир на " Шоуто на Слави ". " Спрете този водещ!   Не можем да поносим повече! Преля всевъзможни граници! "   гласи част от постъпило в регулатора писмо. А ръководителят на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов разяснява, че не Съвет за електронни медии е акредитиран да стопира или смъква от ефир тв излъчвания (Лозанов от дълго време не е началник на Съвет за електронни медии - Бел. ред.).

" Понякога настояванията са неуместни и невъзможни, само че гледната точка на фена е друга ", твърди Лозанов. " Шоуто на Слави " удря всички върхове за пошло и вулгарно предаване. Безумно е по какъв начин това долнопробно шоу, което излага цяла България, още не е свалено от ефир! ", пък гласи един от гневните мнения на тв фенове. Справка демонстрира, че годишно в медийния регулатор постъпват към 6000 сигнала против телевизионни излъчвания, реклами или филми, а техните податели най-често са хора на междинна възраст. Всеки от тези сигнали наложително получава отговор. Освен " Шоуто на Слави " телевизионният фен недолюбва най-често още " Съдебен спор " (заради " нарушение на човешките права " ) и " Съдби на кръстопът " (заради " неуместно време на лъчение " ).

Междувременно в обществената мрежа фейсбук изпълнителят Дамян Попов също погна Слави – само че не поради предаването му, а поради негов неотдавнашен статус във връзка автоинцидента, породен от певицата Дивна, който едвам не лиши живота на приятелката й – световноизвестния модел Кристин Илиева. " Много е елементарно и доста обичано да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим.   Да ме извинява господин Трифонов, само че тезата му е безпределно неуместна   Да сравниш случая на Дивна и Максим Стависки е безумно! Дивна не е умъртвила (и Слава Богу) никого и не е използвала алкохол или някакви вещества ", написа Попов. И прибавя: " Явно всички, които хейтват и атакуват, са безгрешни водачи и в никакъв случай не са превишавали скоростта или може би са застраховани от случай на пътя! Желая бързо излекуване и на двете девойки!!! Колкото до закона, разбираме от експертите, че не се влиза в пандиза за несъзнателно причиняване на междинна телесна щета. Дишайте! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР