Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен

...
Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен
Коментари Харесай

Кутев: Поисках оставката на Нинова в лично качество, правителството няма касателство

Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен на персоналната ми фейсбук страница (която е друга от официалната) и не обвързва държавното управление на България, което в нито един миг не се е занимавало с нейната персона. Още по-малко пък визира президента на България, с който настояването ми не е било в съгласие. 

Искането за отсраняването на Нинова от поста й на ръководител на Българска социалистическа партия беше направено в качеството ми на член на Българска социалистическа партия от повече от две десетилетия, включително над 15 години член на Националния съвет на партията, какъвто съм и в този момент.

 

Съдбата на Българска социалистическа партия е съдбовно значима за мен, тъй като в продължение на 9 години съм бил член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, шест години - секретар на Народно събрание, бил съм ръководител на Областен съвет на партията, ръководител на комисии към Народно събрание и неведнъж член на районни и градски препоръки на партията, както и на техните изпълнителни бюра. В продължение на три мандата бях депутат от името на Българска социалистическа партия. 

Искането ми беше направено с дълбока угриженост за ориста на партията и съм сигурен, че дава отговор на въжделенията на огромна част от редовите социалисти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР