Искането на оставки е право на всеки, но дали ще

...
Искането на оставки е право на всеки, но дали ще
Коментари Харесай

Оставките няма да решат проблемите в сектор ”Сигурност”, смята експерт

Искането на оставки е право на всеки, само че дали ще се подадат една, две или двадесет оставки - няма да бъдат решени проблемите в бранш ”Сигурност ”. В страната се случват доста други по-фрапантни неща от бягството от затвор. Така ръководителят на СФСМВР Валентин Попов разяснява в " Денят ON AIR " днешните подадени оставки поради случая с двамата въоръжени пандизчии, които избягаха от Софийския затвор на 3 април следобяд.

" Има сериозен дефицит на фрагменти. Това е очевидно, само че не мога да потвърдя или отрека дали това е повода за бягството. Въобще много забавни резултати се получиха от съкращенията в системата на Министерство на вътрешните работи в последните години ", акцентира Попов.

Според него Министерство на вътрешните работи е " оголяло " от фрагменти - най-много на терен.

" В момента се вършат опити да се запълни тази кадрова дупка, само че няма по какъв начин да се назначат едновременно 1000-2000 чиновници. Имаше огромни падения през последните години при някои промени в системата ", безапелационен бе ръководителят на СФСМВР пред Bulgaria ON AIR.

По думите му през тази година би трябвало въпросът с дефицита и качеството на оборудването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи да бъде прегледан и решен дефинитивно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР