„Искането на оставката на Цвета Караянчева е доказателство за поредния

...
„Искането на оставката на Цвета Караянчева е доказателство за поредния
Коментари Харесай

Надя Клисурска: Цвета Караянчева не си свърши работата и затова искаме нейната оставка

„ Искането на оставката на Цвета Караянчева е доказателство за следващия безпорядък, който беше основан в това Народно заседание. Скандалът е огромен, тъй като едно санитарно помещение се трансформира в политически въпрос. Имаше времена, когато в Народното събрание неправителствени организации, жители и медии можеха да споделят своето мнение. Суверенът е този, който дава опцията на парламентарно показаните сили да изложат своите отзиви, само че жителите и неправителствените организации имат своето право на мнение по всички законодателни планове. С ограничението на достъпа на техния глас, Цвета Караянчева, като лице на тази институция, не си свърши работата и по тази причина ние желаеме нейната оставка. Това искане е изцяло учредено и извънредно неотложно, тъй като жителите са тези, чийто глас би трябвало да чуем. " Това сподели Надя Клисурска, депутат от ПГ „ Българска социалистическа партия за България ", пред НТВ.
Социалистката съобщи, че 70 дни митинги значи, че нещата в страната не се случват по верния метод и отношението на българските жители е показателно. „ Цялото българско общество сподели " Стига! Стоп! Оставка на това ръководство! ", което е порочно за България и я е довело до най-бедната страна. Именно жителите са тези, които сега би трябвало да слушаме. Именно в техните ръце би трябвало да дадем правото да изберат ново парламентарно посланичество, което да основава доста по-добро и дейно законодателство. " Депутатът от Българска социалистическа партия заключи, че българското общество е на улицата и желае оставката на това ръководство.
Надя Клисурска изясни, че майките на децата с увреждания са част от българското общество и има проблеми, които те желаят да бъдат решени, и е извънредно време да им се обърне внимание. „ Не може във фоайето на Народното събрание, барикадирани, техните гласове да остават единствено в границите на това предверие или единствено в една писмена форма. Аз считам, че редът и методът, по който се проведени нещата в Народното събрание, не е гарантиран задоволително ", сподели Клисурска. Социалистката съобщи още, че има заглушаване на гласа на неправителствените организации, което се е видяло и по време на правната комисия преди няколко дни.
„ Темата за Конституцията е същата процедурна хватка, с която ръководещите сега се пробват да не подават оставка. Тази тематика, дружно с въпроса и за Велико Народно заседание, въобще не е на дневен ред на обществото. Темите за Изборния кодекс бяха свързани с едно всеобщо потребление на машинното гласоподаване и сега това, което от ГЕРБ оферират, по никакъв метод няма да го обезпечи. Напротив, ще сътвори още повече безпорядък ", сподели Клисурска. По думите й по-същественото в измененията на Изборния кодекс не е референдумът, а фактът, че на идващите избори с изключение на машинно, ще се гласоподава и на хартия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР