Искането на оставка е главно, защото не работи парламентът. Занимаваме

...
Искането на оставка е главно, защото не работи парламентът. Занимаваме
Коментари Харесай

Жега в кулоарите: Антон Кутев и Тома Биков в люта свада заради исканата оставка на Главчев!

Искането на оставка е основно, тъй като не работи Народното събрание. Занимаваме се със кавги, вместо да работим. За мен е проблем, че ГЕРБ вършат взаимни отстъпки, които са неприемливи. Хора, които приказват против Борисов и ГЕРБ и приказват против комунизма, само че в това време са комунисти. Говорим за доста объркана ценностна система и огромни взаимни отстъпки от страна на ГЕРБ. Това съобщи в " Здравей, България " Антон Кутев от Българска социалистическа партия. " Искането на оставка е основно, тъй като не работи Народното събрание. Занимаваме се със кавги, вместо да работим. За мен е проблем, че ГЕРБ вършат взаимни отстъпки, които са неприемливи. Хора, които приказват против Борисов и ГЕРБ и приказват против комунизма, само че в това време са комунисти. Говорим за доста объркана ценностна система и огромни взаимни отстъпки от страна на ГЕРБ ", сподели застаналият до него в коридорите на Народното събрание Тома Биков от ГЕРБ.

" Имахме няколко жеста към Българска социалистическа партия - пост към Корнелия Нинова, предлагането на пост и на Деница Златева, дадохме им да оглавят 3 комисии, а традицията е опозицията да има една. Сега Нинова приказва, че Народното събрание не работи. Няма парламент, който да е приел закон месец и половина от старта си. Те имат политическа цел, желаят да държат страната в нестабилна обстановка и да уронят престижа на институцията. Ние вкарваме законопроекти. Имаме доста повече препоръчани от тях.

" Много комисии нямаха съвещания. Вчера им бяха първите съвещания. От 10 до 31 какъв брой време е? Как да работят тези комисии ", отвърна Кутев.

" Не знам кои са тези комисии. Вижте, откакто Българска социалистическа партия желаят оставката на Главчев, значи имат последваща стъпка. Каква е тя? Нови избори, да объркаме председателството си на Европейски Съюз. Какъв е идващият сюжети ", сподели Биков.

" Е, задачата е да стартира да се работи. Явно на господин Главчев би трябвало да му се дава напън. Това в действителност е политическа офанзива, тъй като хората са гладни и желаят промени ", сподели Кутев.

" Не би трябвало да се чудим за какво Народното събрание има невисок рейтинг. Само оронваме престижа на институцията с политически офанзиви. Това е една от най-тежките такива. Имахме консенсус на КСНС и единствено Българска социалистическа партия излезе от единството, а даже Радев беше склонен с нас. Това е съгласно мен деструктивно държание. Ние като ръководещи имаме интерес от постоянна среда, явно те имат интерес от противоположното ", сподели Биков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР