Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде задържан под

...
Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде задържан под
Коментари Харесай

Закопчаха сводник, издирван от френските власти

Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде арестуван под стража 33-годишният Хр. Иванов е било почетено от състав на Варненския областен съд. Иванов е бил разгласен за интернационално търсене от правосъдните управляващи в Република Франция въз основа на издадена Европейска заповед за арест на съда в град Шартър, оповестиха от държавното обвиняване.

Причина за издирването на българина, който е бил открит във варненското село Старо Оряхово, е правосъдно решение по дело, издадено от първоинстанционния съд във френския град Шартър и в град Сур за сводничество, делба на облаги или изгоди от проституция на трети лица. Престъплението по Наказателния кодекс на Република Франция се санкционира с отнемане от независимост с оптимален период до 7 години. Деянието е наказуемо и по член 159а и член 155 от българския Наказателен кодекс.

По създание делото за предаването на 33-годишния Хр. Иванов на френските правосъдни управляващи ще бъде прегледано на следващия ден, 15 февруари 2018 година във Варненския областен съд.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР