Искането на Окръжна прокуратура - Стара Загора за постоянна мярка

...
Искането на Окръжна прокуратура - Стара Загора за постоянна мярка
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвинен в убийство на жена старозагорец

Искането на Окръжна прокуратура - Стара Загора за непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 28-годишния Т.В. с повдигнато обвиняване, че съзнателно е умъртвил 22-годишна жена, беше почетено от Старозагорския областен съд.
Мотивите на съда са, че догатката, че той е направил закононарушението, в което е упрекнат основателно. Деянието му е тежко съзнателно закононарушение, за което се планува наказване с отнемане от независимост от 10 до 20 години, което постанова оставането му в ареста. Освен това поради данните за предходни разисквания и склонността на мъжа към принуждение крият заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Определението на съда не е дефинитивно и може да се апелира или стачкува в тридневен период пред Апелативен съд - Пловдив.
Припомняме, че на 24 март след подаден сигнал на телефон 112 за открит мъртвец на жена и единствено след няколко часа беше открит причинителят на закононарушението, на който бяха повдигнати обвинявания по член 115 от Наказателния кодекс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР