„Искането на БСП е пореден епизод от оперетата „механично заяждане“.

...
„Искането на БСП е пореден епизод от оперетата „механично заяждане“.
Коментари Харесай

Валери Симеонов към колегите си: Някой да не си спечели прозвището „Д-р Смърт“

„ Искането на Българска социалистическа партия е следващ епизод от оперетата „ механично заяждане “. Г-жа Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, която вижда съществуването си в политиката само като опит за опълчване с министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г или с други думи – опит да свети с отразена светлина, за следващ път внася едно безсмислено предложение “. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в ефира на ТВ Европа.

Той беше безапелационен, че в случай че опозицията и Нинова са имали потребност от способена информация, обвързвана с разпространяването на ковид – би трябвало да поканят на чуване Щаба, основния здравен контрольор или някой от хората, които дават отговор за това. Ако са имали потребност от чуване на административните ограничения и това какви ограничения взима страната – е трябвало да поканят здравния министър, на който всички в Народно събрание вмениха правото да издава заповеди, свързани с противопоставяне на разпространяването на болестта. „ Но както виждате – опозицията не прави нито едното нито другото, а просто търси следващата оперетна сценка, която да бъде предавана по малките екрани “, заключи Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му имаме сериозен щаб, формиран от експерти, който осведоми българските жители заран и вечер. „ Не познавам друга страна, в която това да се прави по този начин “, акцентира водачът на НФСБ.

Изслушване ще има – министър-председателят ще бъде в залата на Народно събрание, ние също. За да не продължат упреците в безнаказаност и пренебрежение към политическия конкурент, заяви Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Позицията на НФСБ е, че когато има болест – би трябвало да се слушат лекарите.

„ Аз бих предложил на някои мои сътрудници да на се изживяват като лекари, тъй като могат да си завоюват прозвището „ Д-р Смърт “. НФСБ е за съблюдаване на ограниченията в размера, мащаба и периода, които Щабът е решил. И приказките за преустановяване на изключителното състояние преди този момент да е предложено от Щаба не е нищо друго, с изключение на опит за подмазване на част от хората – или другояче казано – популизъм. Тези радетели за психическото здраве на жителите, които са затворени в къщи, да не не помнят, че душевен заболявания имат живите хора. Мъртвите нямат нищо! “, акцентира Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР