ИСКАНЕ: Видео, заснето в сряда вечерта, показва протест на полицията

...
ИСКАНЕ: Видео, заснето в сряда вечерта, показва протест на полицията
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк не организира протест срещу освобождаването на заподозрените за нападението на полицай на Таймс скуеър

ИСКАНЕ: Видео, снимано в сряда вечерта, демонстрира митинг на полицията в Ню Йорк против освобождението без гаранция на мигранти, които нападнаха двама чиновници на Таймс Скуеър в събота.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Полицията на Ню Йорк не е провела подобен митинг, сподели представител на отдела пред Асошиейтед прес. Говорителят и представител на полицейския профсъюз споделиха, че не знаят какво демонстрира видеото и по кое време и къде е снимано.

ФАКТИТЕ: Тъй като мъжете, упрекнати в нападението, бяха освободени без гаранция тази седмица, обществените мрежи медийни консуматори лъжливо твърдяха, че видео демонстрира по какъв начин полицията на Ню Йорк стачкува против решението.

Видеото, което е снимано от преференциална точка на няколко етажа над ъгъла на Осмо авеню и Западна 56-та улица, демонстрира дълга колона от транспортни средства с мигащи светлини, движещи се по Осмо авеню и ревящи сирени.

„ Току-що получих удостоверение, че това в действителност е митинг на полицията в Ню Йорк, тъй като хората, които нападнаха сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР