Искане Валентин Ангелов, който е обвинен в убийството на Алекс

...
Искане Валентин Ангелов, който е обвинен в убийството на Алекс
Коментари Харесай

Искат детектор на лъжата за обвинения в убийството на Алекс

Искане Валентин Ангелов, който е упрекнат в убийството на Алекс Ангелов от Бяла, да бъде подложен на тест с детектор на лъжата повдигнаха през днешния ден близки и съученици на 18-годишния юноша. Те издигнаха транспаранти с надпис " За обективна присъда за убийството на Алекс! ".

Днес в Русенския областен съд е следващото дело против 32-годишния Валентин, който е упрекнат в съзнателно причиняване на гибел по хулигански подбуди на 8 юли 2017 година Близките на младежа се съмняват, че Маринов не е причинителят и че прикрива същинския палач, който му е родственик, съобщи tvn.bg.

" Искаме обективен развой за Алекс. Когато има закононарушение, желаеме да има наказване. Защото няма ли наказване, ще продължава да има нещастни фамилии ", обявиха събралите се пред съда.

" Ако по този начин безнаказано се правят убийства, на всеки детето можеше да бъде там. Така чуваме, че не е този килърът, че този човек не е излизал от къщи, че всичко е нагласено. Притесняваме се, че килърът е, може би, на независимост ", сподели пред Българска национална телевизия Силвия Панайотова, вуйна на Алекс.

 Почина пребитият 18-годишен Алекс от Бяла Виж още Почина пребитият 18-годишен Алекс от Бяла
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР