Искаме властта да се върне при гражданите, а не при

...
Искаме властта да се върне при гражданите, а не при
Коментари Харесай

Отровното трио: Обиколихме над 20 града, навсякъде ни пазят полицаи

Искаме властта да се върне при жителите, а не при олигарсите. Това съобщи във Фейсбук живо включване Арман Бабикян - един от представителите на.
Формацията инициира полемика с въпроси и отговори на жители в обществената мрежа, като изясни, че събитието няма да е само по рода си.
 Отровното трио с въпроси към премиера Борисов за локдауна Отровното трио с въпроси към премиера Борисов за локдауна
Решението на Министерския съвет за налагане на локдаун е следващото несъответстващо деяние на Бойко Борисов и компания, се споделя в текст,...
Бабикян уточни още, че от Триото упорстват за власт, която чува жителите и техните претенции. " Това е власт, която тича след проблемите. Ние не желаеме такава власт. Има метод демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общественост на Европейски Съюз, към която принадлежим ", уточни Бабикян.
На въпрос, в случай че е основен прокурор през днешния ден, по какъв начин ще се държи, той сподели, че би направил по този начин, че да върне прокуратурата на мястото ѝ: да следи зад законността. " Не е работа на основния прокурор да се бори с битовата престъпност. Работата на настоящия основен прокурор е да пази властта ", смята Хаджигенов.
Проф. Велислав Минеков уточни, че в България може да се живее добре, само че за тази цел хората би трябвало да го пожелаят. " България постоянно има късмет да се ръководи от дойстойни експерти ", посочи Минеков.
Адв. Хаджигенов означи, че Триото е било в над 20 града досега, като уточни, че по места се следи феодална организация. " Хората обаче схванаха, че могат да бъдат свободни ". На своя страна проф. Минеков уточни, че по места се вижда " крах на ръководещата мафия ". Бабикян уточни, че във всяко обитаемо място се изпращат служители на реда, които да пазят техните срещи.
 Хаджигенов: Създаваме революционни комитети (ВИДЕО) Хаджигенов: Създаваме революционни комитети (ВИДЕО)
Здравейте от ”Не джипка тв ” - стартира с включване Николай Хаджигенов от ”Отровното трио ” във видео във Facebook...

Адвокат Хаджигенов съобщи, че не би защитавал даже в обективен правосъден развой министър председателят Бойко Борисов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР