Искаме високи доходи, защото и квалификацията на нашите работници е

...
Искаме високи доходи, защото и квалификацията на нашите работници е
Коментари Харесай

Борисов: Имаме рекорден за всички времена брутен вътрешен продукт, който минава 116 милиарда

" Искаме високи приходи, тъй като и квалификацията на нашите служащи е задоволително висока “, съобщи министър-председателят Бойко Борисов при откриването на ново произвеждане на американската компания " Варок Лайтинг Системс " в Димитровград. В обръщението си към екипа на завода, който създава осветителни тела за автомобилната промишленост, министър председателят акцентира, че и голямата потребност от служащи в България сега ще докара до доста по-високи заплати за тези, които имат подготовка.

" Сами виждате по какъв начин цех след цех се построява. Затова мога да кажа, че на такива вложители се веселя “, уточни министър председателят. Той добави, че има доста далавера на тематика вложения. Но заводите, които се построяват сега, освен разкриват работни места и са високотехнологични, само че и на 100% работят за експорт. Затова сега имаме рекорден за всички времена на България БВП, който минава 116 милиарда “, съобщи министър председателят Борисов.

Той напомни констатация на Американската комерсиалната камара, че в действителност вложенията са 2 пъти повече, в сравнение с ги регистрира статистиката. " Аз не повярвах, само че Американската комерсиална камара го отбрани като теза и днешният цех е следващият, който го потвърди “, съобщи министър-председателят.

Заводът в Димитровград е ситуиран на повърхност от 30 000 кв.м. като ще бъдат разкрити над 150 работни места. Предприятието ще създава дребни осветителни тела за автомобилната промишленост като рефлектори и фарове за мъгла. Те ще се употребяват от международно известни автомобилни марки. Първата копка на индустриалните мощности бе направена в края на март 2017 година

" Искам да поздравя вложителите, тъй като това е от доста високотехнологичните предприятия и виждате, че тук всичко е роботизирано. Всичко, създадено тук, се изнася непосредствено за Кьолн и тяхната упоритост е да назначат още 400 служащи и в прилежащия празен терен да доразвият целия цех “, съобщи министър председателят Борисов пред медиите след формалното разкриване. Той бе безапелационен, че най-важната политика е повишението на приходите, разкриването на работни места и високотехнологични производства.

Премиерът разяснява също настоящи тематики. " Всяка политическа партия си има своя политика и нейните водачи я развиват. Важното е това да не пречи на общата работа на държавното управление. А то не пречи “, съобщи министър-председателят Бойко Борисов на въпрос, обвързван с съдружния сътрудник в ръководството.

" Стартирахме стремително " Хемус “. Искам март месец да създадем най-малко три първи копки на Автомагистрала " Хемус “, тъй като виждате на юг по автомагистралите цех след цех “, сподели още министър председателят Борисов пред публицистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР