Искаме оставката на здравния министър Кирил Ананиев и цялото правителство

...
Искаме оставката на здравния министър Кирил Ананиев и цялото правителство
Коментари Харесай

Възраждане поиска оставката на Кирил Ананиев и цялото правителство

Искаме оставката на здравния министър Кирил Ананиев и цялото държавно управление и то преди да са изтеглили следващия заем, който би трябвало да се връща от децата ни, пишат от партия " Възраждане " .
Стигат ни 10 години, през които държавното управление се " образова да ръководи " върху гърбовете ни. Тази " цена " я плащаме всички ние, допълват още те.
Ето по какъв начин аргументират настояването си
За следващ път българските жители стават обект на неразбираеми и неефективни управнически решения. Поведението на ръководещите е несъответстващо, некадърно и будещо съмнение в нас - жителите.
Вчера здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, която опонира на рекомендациите на Световната здравна организация (СЗО), съгласно която носенето на маски от здрави хора в интервала на пандемията от Коронавирус 19, не е неотложно.
Министър Ананиев подреди, носенето на защитни маски на всички публични места, без значение дали са на закрито или намерено, да стане наложително.
Контролът за спазването на мярката беше предоставен на Министерство на вътрешните работи и новата заповед през днешния ден трябваше да бъде обявена на регионалните управи по градове.
Изненадващо това не се случи, тъй като заповедта бе анулирана!
Поведението на държавното управление за следващ път печели гражданския избор на съмнение към себе си. Ние считаме тези прояви за подигравка, ориентирана към нас - народа. Некомпетентните им дейности печелят недоверието ни и в допълнение основават тревога.
Споделяме нежеланието си да ни съставлява държавно управление, на което решенията не му се отдават по този начин добре, както ироничните крилати изречения, с които ни принизява като персони всекидневно.
Като жители, желаем властта да се върне в наши ръце и ръководството на страната ни да се поеме от способени хора, които могат да взимат навременни и съответни решения, без да се лутат безпомощно в управнически опити с един цялостен народ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР