Искаме оставката на правителството заради провалите във финансовата политика, здравеопазването,

...
Искаме оставката на правителството заради провалите във финансовата политика, здравеопазването,
Коментари Харесай

Петър Петров, „Възраждане“: Ние сме единни и ще гласуваме против властта

Искаме оставката на държавното управление поради неуспехите във финансовата политика, опазването на здравето, образованието, сигурността. Нямаше по какъв начин по устав да внесем избор на съмнение поради броя депутати, само че ще подкрепим този на ГЕРБ. Твърде е евентуално да издигнем кандидатура за ръководител на Народно събрание. Ако ПГ реши това да съм аз, съм подготвен да приема тази отговорност. Средно един път месечно организираме митинги против политиката на държавното управление. Напълно е допустимо тази седмица да има подобен. Ще е по този начин до момента в който не падне тази власт. Това съобщи Петър Петров, зам.-председател на ПГ на " Възраждане " в ефира на Нова телевизия.

По думите му няма по какъв начин народен представител от " Възраждане " да поддържа държавното управление, а това са клевети и внушения. " Ние сме единни и ще гласуваме срещу властта. Ако отцепниците минат през детектор на лъжата, би им станало леко неловко, в случай че ги попитат дали им е дадено нещо ", акцентира той.

Според него митингът не е изразявал позицията на цялото общество. " Нашият митинг показва настроенията на огромна част от жителите. Неприемлива е експанзията против политици. Избирателите би трябвало да решат на избори състава на Народното събрание. Управляващите пробват да разединят народа ", разяснява Петров. И добави, че на митинга е имало много хора с фашистки знаци по телата, а те са показали експанзия към " Възраждане ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР