Искаме оставката на министър Румен Порожанов, да не си измиват

...
Искаме оставката на министър Румен Порожанов, да не си измиват
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на земеделския министър заради кризата с чумата

Искаме оставката на министър Румен Порожанов, да не си измиват ръцете с шефа на БАБХ Дамян Илиев. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след изключителното съвещание на Председателския съвет на Народното събрание за чумата по животните.

По думите й Румен Порожанов и министър председателят Бойко Борисов носят персонална отговорност за случилото се с чумата по животните.

„ Не получихме отговор на научното мнение, издадено от центъра към МЗХГ, с което четири доктори, професори и експерти оспорват, че става дума за заболяване от чума. Искаме да се обясни защо тъкмо става дума “, сподели Нинова, представена от " Фокус ".

Според нея Българска социалистическа партия е предотвратила напрежение в Шарково. „ Освен заплаха от болест, сега имаме заплаха от гражданско непокорство, от ескалиране на напрежение и от конфликти. Предупредих и особено се обърнах към господин Цветанов: „ Дайте всички да успокоим това напрежение “, сподели Нинова.

Междувременно ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че са предложили да се дава ежедневна информация за чумата по животните.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР