Искаме оставка на Министерския съвет (МС), начело с Бойко Борисов,

...
Искаме оставка на Министерския съвет (МС), начело с Бойко Борисов,
Коментари Харесай

И от АБВ поискаха предсрочни избори и оставка на Иван Гешев

Искаме оставка на Министерския съвет (МС), отпред с Бойко Борисов, основния прокурор Иван Гешев и разформироване на Народното събрание, тъй като символизират лъжата, корупцията и гнусотията в българския обществено-политически живот. Това се споделя в позиция на извънпарламентарната партия АБВ в намерено писмо до ръководещите.

Как може един министър председател с месеци да не се явява в Народното събрание. Как може по този начин безпардонно да се показва, че Народното събрание е никой. Тези въпроси зададоха от АБВ. Гневът им е резултат от днешното отсъствие на депутатите на " ГЕРБ, лъжепатриотите и " Воля ", се споделя в писмото.
 Извънредният парламентарен ден се провали
Извънредният парламентарен ден се провали

С крясъци " оставка " част от социалистите напуснаха Народното събрание

От АБВ акцентират непостоянното държание на премиера Бойко Борисов и го дефинират като неистина. На 5 август в " София Тех Парк " Борисов се кълнеше, че главната причина да не подава оставка е тъй като Народното събрание е необходим , тъй като сме парламентарна република и има значими задания за извършване, като част от антикризисните ограничения.

Днес, на процедура, ГЕРБ и подчинените им Оперативна програма и " Воля " потвърдиха противоположното. Я вно министър председателят е прям единствено в телефонни диалози , пишат иронично от АБВ, визирайки изтеклите записи с гласа на премиера.

Изтъквайки, че сходно държание е непрекъснато, те пишат: " Как може някой да желае да го почитат, когато той не почита и не зачита никой различен, с изключение на себе си. ".
 Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората
Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората

Препоръчва на Христо Иванов да се огледа в огледалото

От партията на Румен Петков са безапелационни, че това е насмешка, неуважение и демонстративно пренебрежение към най-високостоящата институция в страната.

Подобно държание има и друга страна, която, съгласно тях е боязън.

Обясняват си неявяването в Народното събрание като боязън от въпроси - за парите в шкафчето, за несъбраните (но и непоискани) такси от хазарта, за водените диалози .
 Държавата дълго не контролира <a href=хазарта, нараснал се 20 пъти за 7 година " >
Държавата дълго не контролира
хазарта, нараснал се 20 пъти за 7 година

В първите години този бизнес беше единствено за 30 млн., в този момент е за 700 млн.

Според лявата партия министър председателят, който е от ГЕРБ, има боязън от обществено появяване и срещи с хора и за това единствено пуска видео от своя джип.

Премиерът се опасява от митингите, считат от АБВ. Затова били неистовите опити да ги принизи, да не ги вижда, да ги компрометира . Според партийците, подценяването на митингите, които не престават в разнообразни градове на страната може да хвърли страната в сериозна рецесия, предизвестяват от партията.
 Димитър Ганев: Редовни избори са неприятна вероятност за Борисов
Димитър Ганев: Редовни избори са неприятна вероятност за Борисов

Сега има доста политически субекти, които носят жизнеспособност в себе си

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР