Искаме конфликтът в Северна Сирия да свърши незабавно по дипломатичен

...
Искаме конфликтът в Северна Сирия да свърши незабавно по дипломатичен
Коментари Харесай

Борисов: Не съм подкрепял операцията в Сирия, има нула мигранти по границата

Искаме спорът в Северна Сирия да свърши неотложно по изкусен път. Аз в никакъв случай не съм подкрепял интервенцията, а съглашението с Турция за мигрантите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, откакто осведоми президента Румен Радев за резултатите от днешното съвещание на Съвета по сигурност към Министерски съвет, съобщи БГНЕС.
Нищо изключително няма, беше добра концепция да дойдем след съвета и да срещнем президента какви са ни опасенията и какво е ситуацията през днешния ден, съобщи Борисов пред медиите на излизане от „ Дондуков ” 2. Няма никаква смяна от това, което е било предходната или по-миналата седмица. Нула мигранти по границата, заключи Борисов.
Премиерът е безапелационен, че военната интервенция в Северна Сирия би трябвало да спре. Рискът от филантропична рецесия е доста огромен. Ние настояваме да бъдат прекъснати военните дейности и единствено дипломацията е тази, което може да реши този спор, уверен е още министър-председателят.
напомня, че от началото на интервенция " Извор на мира ” в Северна Сирия са обезвредени 595 терористи по данни на Министерството на защитата на Турция. Според ведомството интервенцията протича сполучливо и по проект. 
Знаете, Анкара стартира „ Извор на мира “, третата в поредицата от трансгранични антитерористични интервенции в Северна Сирия, ориентирани към терористи, свързани с " Ислямска страна " и кюрдската партия ПКК. Международната общественост осъди военните дейности.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР