Искаме канцлерът на Германия да отговори дали подкрепя правителство, което

...
Искаме канцлерът на Германия да отговори дали подкрепя правителство, което
Коментари Харесай

Нинова забърка и Меркел в скандала с нацистките символи, иска от нея да...

Искаме канцлерът на Германия да отговори дали поддържа държавно управление, което е върнало на дневен ред нацистките знаци. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебатите за оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народно събрание, съобщи организация „ Фокус “.  Тя уточни, че се обръща до водачите на ЕНП от политическото семейство на ГЕРБ, с което питат дали поддържат партия, която подклажда ненавист, отричане и разделяне.

идерът на Българска социалистическа партия съобщи, че чака на срещата през юни сред премиера Бойко Борисов и канцлера на Германия Ангела Меркел, тя да отговори дали поддържа държавно управление, което върнало на дневен ред нацистки знаци. „ Одобрява ли член на българското държавно управление и вицепремиер да връща тематиката за хитлеризма “, сподели тя.

По думите й Димитър Главчев е разрешил това да се случва и от трибуната на Народно събрание. Тя съобщи, че желае да разбере дали Ангела Меркел поддържа хитлеристки поздрави. „ Пред нас и пред Европа има два пътя или сядаме и обсъждаме бъдещето на Европа и България или връщаме диалогът в предишното и го проучваме. Ние избираме пътя на бъдещето,затова сме срещу стила, в който налагате връщането в предишното. Искаме диалог за бъдещето на Европа “, съобщи Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР