„Искаме излизане на националистите от властта, демонтаж на управленската конструкция

...
„Искаме излизане на националистите от властта, демонтаж на управленската конструкция
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Министрите на Патриотите трябва да бъдат извадени от властта

„ Искаме излизане на националистите от властта, ремонт на управническата структура и отиване на предварителни избори”, съобщи в студиото на „ Здравей, България” депутатът от Движение за права и свободи и член на управлението на придвижването Йордан Цонев. Той уточни, че офертата на партията да поддържа държавно управление на малцинството, формирано от ГЕРБ, не е годна сега.
„ Не оборвам думите на своя сътрудник Хамид Хамид (също в утринния блок на NOVA – бел. ред.). Казвам, че такава оферта Движение за права и свободи не е отправяло”, съобщи Йордан Цонев.
Цонев съобщи, че задачата на Движение за права и свободи е предварителни избори, тъй като „ този парламент е с привършен запас и в границите на този парламент надали би могло да се сътвори различен вид болшинство и различен вид управление”.
„ Игри с кворума няма. Това е парламентарен инструмент за реализиране на политическите цели. ", сподели депутатът. В същото време Цонев изясни, че когато някой от импортираните законопроекти е част от тяхната стратегия и когато има кворум, партията ще взе участие в дебатите и гласуването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР